Ernesto vs Bastion – Thrill (Trance Energy anthem 2008)

Het duo Ernesto vs Bastian behoeft geen uitgebreide introductie. Het zijn immers boegbeelden van de hedendaagse Trance scene. Met hits onder hun naam als de instant classic ‘Dark Side Of The Moon’ en ‘Who’s The Starter’ hebben zij hun sporen meer dan verdiend. Toch tonen zij met ‘Thrill’, hun laatste track, nog lang niet van plan te zijn om te blijven teren op succes uit het verleden. Van start tot finish zit ‘Thrill’ tsjokvol spetterende energie, pompende beats zonder dat de beide heren de eigen sound waar zij bekend om staan verloochenen. Niet voor niets is ‘Thrill’ verkozen tot het anthem van Trance Energy. Heerlijke Trance waar de fans mee zullen weglopen en menig DJ verheugd mee zal zijn.

Check it out!

Blogged with Flock

Plaats jouw reactie