Trance Energy live broadcast by Dance-Tunes radio

Dit weekend staat het Trance Evenement van het jaar voor de deur: Trance Energy. Helaas zijn er velen teleurgesteld doordat het event erg snel uitverkocht was, en niet zonder reden: de line-up is om van te smullen. Voor hen die er niet bij kunnen zijn zal Dance-Tunes radio het evenement live uitzenden. Ervaar de sets van o.a. Marco V en Sander van Doorn live mee alsof je er zelf bij bent. In de tussentijd kun je alvast genieten van onze teststream die reeds het beste op het gebied van elektronische muziek aan het uitzenden is. Feedback of reacties? Laat ze achter in de reacties!

English

This weekend Dance-Tunes has got a special treat for all those that cannot make it to Trance Energy themselves. Dance-Tunes radio will be broadcasting live from the event. Experience the live DJ sets from Marco V, Sander van Doorn and more as they take place. In the meanwhile, why not check out our current test stream, which is already streaming the best in electronic music. Feel free to drop your thoughts in the comments below! (more…)

Blogged with Flock

Plaats jouw reactie