Apple brengt iPhone OS 3.0-bètaversie voor ontwikkelaars uit …

iPhoneDe iPhone OS 3.0-software, die deze zomer verkrijgbaar zal zijn, bevat meer dan 100 nieuwe voorzieningen, waaronder knippen, kopiëren en plakken, MMS, liggende weergave in Mail, Sms en Notities, stereo-Bluetooth, synchronisatie van notities, schudden voor de shuffle-modus, ouderlijk toezicht en het nieuwe programma Voice Memo.

Apple heeft daarnaast voor geregistreerde ontwikkelaars een bijgewerkte Software Development Kit (SDK) met meer dan 1000 nieuwe Application Programming Interfaces (API’s) uitgebracht. “Het nieuwe iPhone OS 3.0 is een belangrijke softwarerelease met tal van nieuwe en innovatieve voorzieningen voor zowel klanten met een iPhone als ontwikkelaars die programma’s voor de iPhone maken. Hiermee blijven we de concurrentie jaren voor”, aldus Philip Schiller, senior vice president Worldwide Product Marketing van Apple.

Click here to view original article.

Plaats jouw reactie