Lijstje: TV-programmas en Social Media | #lijstje

Het nieuwe TV-seizoen is weer begonnen. Hoe doen de diverse programma’s het via de diverse Social Media kanalen? Een overzicht aan het begin van het seizoen.

Televisieprogrammas en Social Media

De lijst bevat de positie van TV-programma’s en beoordeelt op basis van hun effect op de sociale netwerken zoals Facebook en Twitter, de hoeveelheid buzz of conversatie ze maken op een dagelijkse en wekelijkse basis in de openbare fora, plus het aantal online aanhangers ze hebben.

Het platform van Rankingz meet de online reputatie van meer dan 3.000 merken. Dit is groeiende elke week. Het is Rankingz er niet zozeer aan gelegen om een absoluut cijfer te bepalen, maar de online reputatie te presenteren ten opzichte van ‘peers’. Daartoe wordt per ‘merk’ oftwel TV-programma een aantal ‘performance indicators‘ gemeten, zoals: de invloed uitgedrukt in o.a. de Klout score, de (ontwikkeling van de) fan-base, de (ontwikkeling van de) ‘buzz’ rondom een merk danwel de ‘share of voice’ binnen de groep van peers.

De gehele lijst van TV-programma’s is hier te vinden. Waarschijnlijk zijn er andere TV-programma’s die ook in dit lijstje horen. #D2W wil hier graag in samenwerking met Rankingz naar kijken. Vul het TV-programma hier in dat volgens jou ook in de lijst thuis hoort.

Lees ook:

Andere website rapporten:


Ontdek meer van Digitaal Vermogen

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

4Reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie