AI en haar toekomst

Ontdek de kracht van AI met Denis Doeland, auteur van ‘Digitaal Vermogen’ en andere toonaangevende boeken. Duik in de nieuwste trends, laat je inspireren en word deel van de digitale revolutie. Samen de toekomst vormgeven!

Als expert neemt Denis je mee op een inspirerende reis door de razendsnel veranderende digitale landschap. Kunstmatige intelligentie opent deuren die we nooit voor mogelijk hielden, van entertainment tot zaken doen. Of je nu ondernemer, artiest of gewoon nieuwsgierig bent, Denis nodigt je uit om de immense mogelijkheden van AI te ontdekken.

Wist je dat Denis Doeland tegenwoordig virtuele assistenten heeft? Deze assistenten maken gebruik van AI. Denis geeft zijn tekst door en zij zorgen ervoor dat deze zonder tussenkomst van mensen worden gepresenteerd door Denis zelf of zijn assistenten. Hoe gaaf is dat?! 🙂

Alle artikelen over AI op een tijdslijn>> Kijk hier alle afleveringen van Trends In Business

>> Meer over het optimaliseren van jouw Digitaal Vermogen lezen? Download de digitale bundel van drie boeken ter waarde van 75.- Euro. Tijdelijk helemaal voor niets! Download ze hier …

>> Masterclass of workshop digitale transformatie boeken? Kijk dan hier …

>> Kijk ook naar Trends In Business met de aflevering over digitale transformatie


Bekijk alle afleveringen van Live On Stage

Ben je ondernemer of werkzaam in sport, media en entertainment?
Geen KO oplopen tijdens de coronacrisis? Kijk naar Live On Stage!

Bekijk ook

Verbinding hebben met fans en bezoekers is essentieel voor het businessmodel van festivals en evenementen. Hoe je moet veranderen? Aan de hand van 5 doelen, 9 stappen en 12 analyses is het mogelijk duurzame relaties aan te leggen en het businessmodel veilig te stellen.
Op 16 april 2020 sprak ik tijdens Connecting The Dots. Het online event van Momice. Samen met Rutger Bremer en Robert Daverschot keek ik naar het Digitaal Vermogen en het groeien buiten je netwerk (Grow beyond your network) voor (B2B-)evenementen-organisatoren. In de keynote-sessie kwamen de volgende punten kwamen aan bod. Hier een samenvatting en transcript van de sessie in zes onderdelen.

Check ook

Boeken van Denis Doeland
De boeken van Denis Doeland zijn ook digitaal als bundel te downloaden
verkrijgbaar via scribd en issuu
De boeken van Denis Doeland zijn digitaal te lezen bij Scribd en Issuu
bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via bol.com
De boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via Managementboek