Blog

Een weblog, ook wel blog genoemd, is een website waarop regelmatig – soms meermalen per dag – nieuwe bijdragen verschijnen en waarop de geboden informatie in omgekeerd chronologische volgorde (het nieuwste bericht verschijnt als eerst) wordt weergegeven. Wie een weblog bezoekt, treft dan ook op de voorpagina de recentste bijdrage(n) aan. De auteur, ook wel blogger genoemd, biedt in feite een logboek van informatie die hij wil delen met zijn publiek, de bezoekers van zijn weblog. Meestal gaat het dan om tekst, maar het kan ook om foto’s (een fotoblog), video (vlog) of audio (podcast) gaan. Weblogs bieden hun lezers ook veelal de mogelijkheid om – al dan niet anoniem – reacties onder de berichten te plaatsen of een reactie via een Trackback-mechanisme achter te laten. (Bron: Wikipedia).

De Laatste Dagen

Vind hieronder de link naar mijn persoonlijke blog ‘De Laatste Dagen‘.

Half september 2010, na een ziekbed van 6 maanden overleed mijn moeder. Nog geen 3 weken later is mijn vader ongeneeslijk ziek verklaard. Altijd heb ik me afgevraagd als iemand mij een dergelijk soortgelijk verhaal zou vertellen, hoe ik zou reageren en hoe je je zou voelen. De klap is groot, mijn verdriet is intens, maar op een of andere manier is het voor mij toch niet het einde van de wereld. Het proces haalt een hoop dingen naar boven waarvan je je niet bewust bent of wellicht nog niet bewust mee bezig bent geweest. Althans dat geldt voor mij. Ik probeer er alles uit te halen en zo goed en zo kwaad als het gaat er wat van te maken. Het is niet altijd makkelijk.

Dagelijks heb ik gepost hoe ik me voel, wat ik samen met mijn vader beleef en heb ik proces proberen te beschrijven waar ik in zat. Ik ben geen schrijver, maar ik hoop met dit blog een ieder, die daar interesse in heeft, deelgenoot te maken van de laatste dagen. Voel je vrij om te reageren, jouw verhaal te delen als je een dergelijke vergelijkbare situatie hebt meegemaakt, jouw mening te geven of jouw gevoel te delen. Onder elke post is hier ruimte voor.

Blog: ‘De Laatste Dagen’: http://www.delaatstedagen.nl

Plaats jouw reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.