De Laatste Dagen

Geschatte leestijd – 3 minuten

Half september 2010, na een ziekbed van 6 maanden overleed mijn moeder. Nog geen 3 weken later is mijn vader ongeneeslijk ziek verklaard. Altijd heb ik me afgevraagd als iemand mij een dergelijk soortgelijk verhaal zou vertellen, hoe ik zou reageren en hoe je je zou voelen. Een persoonlijk digitaal boek volgde.

De klap is groot, mijn verdriet is intens, maar op een of andere manier is het voor mij toch niet het einde van de wereld. Het proces haalt een hoop dingen naar boven waarvan je je niet bewust bent of wellicht nog niet bewust mee bezig bent geweest. Althans dat geldt voor mij. Ik probeer er alles uit te halen en zo goed en zo kwaad als het gaat er wat van te maken. Het is niet altijd makkelijk. Dit persoonlijke digitale dagboek heeft mij in de tijd geholpen.

Dagelijks heb ik gepost hoe ik me voel, wat ik samen met mijn vader beleef en heb ik proces proberen te beschrijven waar ik in zat. Ik ben geen schrijver, maar ik hoop met dit persoonlijke dagboek een ieder, die daar interesse in heeft, deelgenoot te maken van de laatste dagen.

Voel je vrij om te reageren, jouw verhaal te delen als je een dergelijke vergelijkbare situatie hebt meegemaakt, jouw mening te geven of jouw gevoel te delen. Onder elke post is hier ruimte voor.

Vind hier de link naar mijn persoonlijke blog De Laatste Dagen.

>> Het persoonlijke blog vormde de inspiratie voor Denis Doeland om zijn kennis te delen over de digitale wereld. Hij schreef inmiddels zo’n 1.300 artikelen. Lees ze hier …

Wil je weten wat Denis Doeland nog meer doet? Kijk dan hier …

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie