Data gedreven diensten en inzichten

DENIS DOELAND

Ik help het digitaal vermogen van jouw organisatie te laten groeien.

Via mijn adviesbedrijf verleen ik verschillende diensten. Ik houd me bezig met onderwerpen als bedrijfswaarde, marketing efficiency, reputatie en verdienmodellen … precies op het snijvlak van marketing-, reputatie- en verkoop-informatie waar ik context schep voor corporate finance.

Kort gezegd: ik bied inzicht met data, die leidt tot optimalisatie van de bedrijfswaarde. Elke organisatie groeit door het gebruik van het unieke model dat ik heb ontwikkeld!

BEKEND VAN

>> Meer dan 100 interviews en publicaties

WAT IK DOE


01.

>> STRATEGIE

Ik help organisaties met het formuleren van de juiste winnende digitale (bedrijfs) strategie.

02.

>> VISIE

Ik geef richting aan de kracht, macht en potentie van elke organisatie in de digitale wereld.

03.

>> WAARDE

Ik leg de (potentiële) financiële waarde van elke organisatie bloot aan de hand van data.

04.

>> REPUTATIE

Ik verbeter de digitale reputatie van elke organisatie in het digitale ecosysteem.


05.

>> SPREKER

Ik inspireer organisaties met keynotes en lezingen om de kracht, macht en potentie van de digitale wereld optimaal te benutten.

06.

>> MASTERCLASS

Ik leer organisaties een raamwerk te gebruiken om zo hun (digitale) doelen en doelstellingen te realiseren binnen het digitale ecosysteem.

07.

>> AUTEUR

Ik schreef 1.400 artikelen en 3 boeken waar ik mijn visie en strategie in deel over de kracht, macht en potentie van de digitale wereld.

08.

>> CONSULTANT

Ik ben sparringpartner voor organisaties die de winnende digitale (bedrijfs) strategie willen implementeren.

Wil je toch eerst even rondneuzen op deze pagina? Ga hier naar boven …

Interesse om samen te werken?

KRIJG MEER INZICHT MET

Nieuwsgierig geworden? Wil je samenwerken?

OVER DENIS DOELAND

Denis Doeland
Ik ben Denis Doeland. Ik help het digitaal vermogen van organisaties te laten groeien.
Denis Doeland over Digitaal Vermogen
Door mijn unieke methode groei jij en groeit jouw organisatie. Het resultaat? Een betere digitale reputatie en meer omzet. Efficiëntie in tijd en inspanning en groei in digitale en financiële waarde!
Denis Doeland over Business Acceleration Framework
Kort gezegd: ik bied inzicht met data, die leidt tot optimalisatie van de bedrijfswaarde. Elke organisatie groeit door het gebruik van een uniek model dat ik heb ontwikkeld!

“Bij de digitale verandering zijn er twee uitgangspunten: het reduceren van de complexiteit en het realiseren van de nieuwe eenvoud.”

Denis Doeland

“De dag dat je met Denis in zee gaat wordt je bedrijf meer waard!”

Denis zijn stelling luidt: als sport-, media- en entertainment- organisatie ben je een netwerk. Content is daarbij de drijvende kracht, omdat het je in staat stelt verbinding te maken met fans en klanten. Data is de toegevoegde, sturende factor en economische waarde.

Denis gebruikt een door hem ontwikkeld uniek model gefundeerd op de kracht, macht en potentie van de digitale wereld, waarmee hij zorgt voor duidelijke meetbare prestatiefactoren voor organisaties en individuen en inzicht in de (toekomstige) bedrijfswaarde.

Elke week nieuwe artikelen ontvangen in je inbox? Schrijf je nu in!

REVIEWS

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER MIJ

Kluun

“Traditioneel focussen uitgevers en schrijvers op de lancering van een boek, waarna ze achteroverleunen. Dat kan anders en beter, bijvoorbeeld met een social media-plan. Zo kan je langer onder de aandacht blijven bij fans die mogelijk je boek willen kopen. Ik mag rekenen op veel publiciteit bij elke boeklancering, waarmee elk nieuw boek al meteen een flink bereik heeft. Dat bereik wilde ik nog slimmer inzetten. Denis Doeland zei al langer dat er online een wereld te winnen was, maar ik begin nu ook wel in zijn online-evangelie te geloven. Het werkt.”

RAYMOND VAN DER KLUNDERT (KLUUN)
nina de bruijn

“De samenwerking met Denis heeft ervoor gezorgd dat ik meer inzicht kreeg in hetgeen ik deed. Door data te verzamelen en regelmatig te analyseren, krijgen we overzicht en rust. We voeren grote veranderingen door en maken daarmee al flinke sprongen. We zijn met verschillende dingen bezig, maar uiteindelijk realiseren we hiermee meer volgers en meer kliks. Voor influencers betekent dat: meer omzet. Uiteindelijk zijn we namelijk wel een commercieel bedrijf. Er werken hier dagelijks verschillende meiden. Die kunnen we niet betalen van knopen”

NINA DE BRUIJN (CHICKSLOVEFOOD)
DJ Sam Feldt

“We zijn aan de gang gegaan met het gedachtengoed van Denis. Het raamwerk laat zien waar je als dj of organisatie staat en waar de digitale transformatie je kan brengen. De titel Digitaal Vermogen, de kracht, macht en potentie van elke organisatie sluit dan ook perfect aan bij wat zijn theorie behelst. Het boek is een handleiding die jouw innovaties laat slagen en de juiste omstandigheden voor een digitale transformatie schept.”

SAM RENDERS (DJ SAM FELDT
leendert aarts

“Op 9 mei was ik bij de half jaarlijkse bijkomst van City Marketing Lelystad, ditmaal gehouden bij Werkbedrijf Lelystad. Denis Doeland was spreker met een wat mijn betreft een zeer goed verhaal over sociale media en hoe deze te gebruiken voor marketing, door middel van volgers, bereik en hoe deze gegevens mogelijk te gebruiken. Met zeer veel enthousiasme en veel kennis bracht Denis een zeer goed en duidelijk verhaal met uitleg, voorbeelden en richting. Ik wist, dacht ik voldoende, over deze mogelijkheden maar nu duidelijk lang niet alles. Denis is aan te bevelen als spreker, je moet hem gehoord hebben.”

LEENDERT AARTS (BURGER PLATFORM LELYSTAD)
daan van der lecq

“Denis is een energieke ondernemer met verstand van de business. Zo inspireerde hij mij en 30 andere jonge ondernemers bij de maandelijkse bijeenkomst van YEGA. Direct zijn boek opengeslagen!”

DAAN VAN DER LECQ (YEGA)
liza jansen

“Denk aan je hartslag.’ ‘Stel je fundament veilig.’ ‘Focus op retentie.’ ‘ Organiseer je groei.’ Ik had het privilege om anderhalf uur één op één met Denis te brainstormen over groei voor mijn nieuwsbrief Newspresso. Tijdens dit anderhalf uur heeft hij mijn hele visie over groei aangescherpt en de waarde van data nog meer in laten zien. De sessie was één groot aha-moment. Denis is een futuristische denker met een gedurfde visie en scherp strategisch inzicht. Als je de kans krijgt om met hem te brainstormen : zeker doen!”

LIZA JANSEN (LINKEDIN, NEWSPRESSO)

Wil je net als Kluun, DJ Sam Feldt en Chickslovefood samenwerken?

Voel je vrij om vragen te stellen,
je kunt Denis een bericht sturen

via Whatsapp 06-13520250

“Ben je als organisatie in staat de drie kernelementen (kracht, macht en potentie) van het digitale vermogen inzichtelijk te maken, dan wordt het digitale veranderingsproces voor mensen in een organisatie zonneklaar: er is een duidelijke richting voor de digitale verandering.”

Meer weten?

Je kunt hier chatten over de dienstverlening.

Wil je toch eerst even rondneuzen op deze pagina? Ga hier naar boven