Denis Doeland helpt organisaties met het laten groeien van het digitaal vermogen (of digitale bedrijfswaarde). Dit zijn de rechten en niet-fysieke middelen bestaande uit digitale verbindingen en contextuele data, die een onderneming competitief voordeel in de markt geeft, welke een financiële waarde vertegenwoordigt doordat het huidige en toekomstige kasstromen optimaliseert en versnelt.

Het toepassen van nieuwe technologie zou voor iedere organisatie moeten leiden tot efficiëntere en effectievere processen, het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten, omzetgroei en waardevermeerdering. Ben je als organisatie in staat de drie kernelementen (kracht, macht en potentie) van het digitale vermogen inzichtelijk te maken, dan wordt het digitale veranderingsproces voor mensen in een organisatie zonneklaar: er is een duidelijke richting voor de digitale verandering.

Denis Doeland – Digitaal Vermogen

Hoe bouw je waarde in jouw organisatie, zodat je deze terugziet in soortgelijke bedrijfswaarderingen als die van Spinnin’ Records en ID&T? Of hoe je een digitale reputatie realiseert die leidt tot omzet en dus waarde, zoals bij Chickslovefood, Kluun of Armin van Buuren.

Van Hardwell tot KLM en RyanAir: business hacken is een beproefd recept. Het zorgt namelijk voor een toename van jouw bedrijfswaarde. Denis levert het benodigde gereedschap en know how. Hij zorgt voor het koppelen van data van de digitale kanalen die leidt naar input voor gangbare waarderingsmethoden. Dit realiseert de conversie van fans naar bedrijfswaarde. Alle lagen worden inzichtelijk

Interesse om samen te werken?

DENIS DOELAND

Ik help het digitaal vermogen van jouw organisatie te laten groeien.

Kort gezegd: ik bied inzicht met data, die leidt tot optimalisatie van de bedrijfswaarde. Elke organisatie groeit door het gebruik van het unieke model dat ik heb ontwikkeld!

Wil je toch eerst even rondneuzen op deze pagina? Ga hier naar boven …

WAT IK doe?


01.

>> STRATEGIE

Ik help organisaties met het formuleren van de juiste winnende digitale (bedrijfs) strategie.

02.

>> VISIE

Ik geef richting aan de kracht, macht en potentie van elke organisatie in de digitale wereld.

03.

>> WAARDE

Ik leg de (potentiële) financiële waarde van elke organisatie bloot aan de hand van data.

04.

>> REPUTATIE

Ik verbeter de digitale reputatie van elke organisatie in het digitale ecosysteem.


05.

>> SPREKER

Ik inspireer organisaties met keynotes en lezingen om de kracht, macht en potentie van de digitale wereld optimaal te benutten.

06.

>> MASTERCLASS

Ik leer organisaties een raamwerk te gebruiken om zo hun (digitale) doelen en doelstellingen te realiseren binnen het digitale ecosysteem.

07.

>> AUTEUR

Ik schreef 1.500+ artikelen en 3 boeken waar ik mijn visie en strategie in deel over de kracht, macht en potentie van de digitale wereld.

08.

>> CONSULTANT

Ik ben sparringpartner voor organisaties die de winnende digitale (bedrijfs) strategie willen implementeren.

Wil je toch eerst even rondneuzen op deze pagina? Ga hier naar boven …

Interesse om samen te werken?

alle diensten op een rij

MEER DENIS DOELAND

Wil je toch eerst even rondneuzen op deze pagina? Ga hier naar boven …

“Bij de digitale verandering zijn er twee uitgangspunten: het reduceren van de complexiteit en het realiseren van de nieuwe eenvoud.”

Denis Doeland

“De dag dat je met Denis in zee gaat wordt je bedrijf meer waard!”

Denis zijn stelling luidt: als sport-, media- en entertainment- organisatie ben je een netwerk. Content is daarbij de drijvende kracht, omdat het je in staat stelt verbinding te maken met fans en klanten. Data is de toegevoegde, sturende factor en economische waarde.

Denis gebruikt een door hem ontwikkeld uniek model gefundeerd op de kracht, macht en potentie van de digitale wereld, waarmee hij zorgt voor duidelijke meetbare prestatiefactoren voor organisaties en individuen en inzicht in de (toekomstige) bedrijfswaarde.

Elke week nieuwe artikelen ontvangen in je inbox?

Voeg je bij 3.320 andere abonnees

Waarom je denis zou moeten volgen

Ben je klaar om de digitale wereld te omarmen en wil je ontdekken hoe je maximaal kunt profiteren van de onbegrensde mogelijkheden die deze biedt? Of je nu een bedrijf leidt, een digitale carrière nastreeft of simpelweg gefascineerd bent door de digitale revolutie, Denis Doeland is jouw gids naar succes.

Denis is een expert in het helpen van zowel organisaties als individuen om hun ‘digitaal vermogen’ te vergroten. Maar wat betekent dit nu precies? Digitaal vermogen omvat de combinatie van digitale rechten, connecties en contextuele data die essentieel zijn om je een streepje voor te geven in de hedendaagse markt. Het verhoogt niet alleen je huidige inkomstenstromen, maar zet ook de toon voor toekomstige financiële groei.

Met een schat aan ervaring en inzichten over diverse organisaties en platforms, zoals Balr., Hardwell, en Spinnin’ Records, biedt Denis een unieke kijk op de digitale wereld. Hij vermindert de complexiteit en onthult de eenvoud en schoonheid van digitale transformatie. Je leert over de drie kernaspecten van digitaal vermogen: kracht, macht en potentie. Deze inzichten zijn van onschatbare waarde bij het navigeren en sturen van jouw digitale transformatie, of dit nu binnen een organisatie is of in je persoonlijke carrière.

Neem de leiding in je digitale avontuur. Begin met het verkennen van Denis’ inzichten en ontdek hoe je kunt groeien in het digitale tijdperk. Jouw toekomst in de digitale wereld begint hier! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkele kans om te leren en te groeien met Denis Doeland.

Voel je vrij om vragen te stellen,
je kunt Denis een bericht sturen

via Whatsapp 06-13520250

“Ben je als organisatie in staat de drie kernelementen (kracht, macht en potentie) van het digitale vermogen inzichtelijk te maken, dan wordt het digitale veranderingsproces voor mensen in een organisatie zonneklaar: er is een duidelijke richting voor de digitale verandering.”

INSPIRATIE OP DOEN

BOEKEN DOOR DENIS DOELAND

MEER WETEN?

Je kunt hier chatten over de dienstverlening.

Wil je toch eerst even rondneuzen op deze pagina? Ga hier naar boven …