Welkom bij de Digitaal Vermogen podcast van Denis Doeland. In verschillende episodes kun je luisteren naar het boek en verschillende posts van het blog Digitaal Vermogen van Denis. Ook kun je luisteren naar de serie Live On Stage en Trends In Business waar Denis aan meewerkte. Tot slot kun je hier alle episodes van podcasts waar Denis te gast was beluisteren.

Terugkerende themas

Het terugkerende thema in alle episodes: de kracht, macht en potentie van de digitale wereld voor individuen en organisaties in sport, media en entertainment. Over inzichten en analyses. Met adviezen, tips en voorspellingen. En hoe een unieke methode jou en organisaties helpt met succes digitaal te transformeren. Wil jij het verschil maken? Luister dan deze podcast en maak progressie!

Vind onderstaand alle episodes van de Digital Vermogen Podcast van Denis Doeland. Of ga naar een van de andere kanalen. Maandelijks steeds nieuwe episodes.

LUISTER OP SPOTIFY

Luister ook naar het boek Digitaal Vermogen via Spotify

LUISTER OOK

Luister nu naar Live On Stage de wekelijkse talkshow met Folkert Tempelman, Denis Doeland en Igor Beuker over de toekomst van sport, media en entertainment.

CHECK OOK

Boeken van Denis Doeland
De boeken van Denis Doeland zijn ook digitaal als bundel te downloaden
verkrijgbaar via scribd en issuu
De boeken van Denis Doeland zijn digitaal te lezen bij Scribd en Issuu
bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via bol.com
de boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via Managementboek