MCN Workshop 11 september 2012

Op 11 september 2012 heeft DDMCA een workshop ‘Op weg naar een gedegen internet strategie’ verzorgt in de Muzyq Studios in Amsterdam.

De website van de bands uit het programma zijn bekeken op diverse factoren. De rapporten geven een overzicht van de belangrijkste factoren die de kwaliteit van een website weergeven. De website score is een cijfer op een schaal van 100 punten, dat de prestatie op het gebied van internetmarketing vertegenwoordigt. Het algoritme is gebaseerd op 50 criteria, waaronder zoekmachine gegevens, structuur van de website, prestatie van de website en andere relevante zaken.

Een score lager dan 40 betekent dat er op veel gebieden valt te verbeteren. Een score boven de 70 is een goed teken en het betekent dat de website hoogstwaarschijnlijk goed is geoptimaliseerd.

De scores uit het MCN MusicXport Plus programma

Download hier alle website reports uit het MCN MusicXport Plus programma http://www.scribd.com/collections/3821082/MCN-Workshop-Reports

Speciaal voor MCN heeft Rankingz een lijst gemaakt hoe de bands uit het programma ten opzichte van elkaar presteren op de Sociale kanalen. De lijst is hier te vinden op Rankingz.

4Reacties

Voeg toe
  1. 3
    Joost Lijbaart

    Zeer informatief en toegankelijk gebracht. De sociale media ontwikkelt zich in een snel tempo. Ik dacht er al het nodige van te weten maar kwam tijdens deze dag toch achter een hoop nieuwe dingen. Vooral de kracht van data (verkeer) was voor mij een eye opener.

Plaats jouw reactie