Real Madrid, een website analyse report

Real Madrid Club de Fútbol is een Spaanse voetbalclub uit Madrid. De club is opgericht op 6 maart 1902 als “Sociedad Madrid FC”. In het dagelijks taalgebruik wordt de naam van de club meestal afgekort tot Real Madrid. Het is de succesvolste club uit het Spaanse voetbal en is zelfs door de FIFA benoemd als de beste voetbalclub van de 20e eeuw.

De club heeft diverse bijnamen zoals Los Blancos en Los Merengues. Real Madrid is in 1920 koninklijk of Real geworden en verkregen deze titel van koning Alfons XIII. De club speelt zijn thuiswedstrijden in het Estadio Santiago Bernabéu.

Real Madrid heeft reeds 31 keer de Primera División, 18x de Copa del Rey, 2x de UEFA Cup en 9 keer de Champions League, voorheen bekend als de Europacup I. Daarmee is Real Madrid recordhouder, voor AC Milan die deze prestigieuze beker 7 keer hebben gewonnen.

De club telt verschillende rivalen waarvan de opmerkelijkste het Catalaanse FC Barcelona is. De wedstrijden tussen beide clubs staan bekend als El Clásico (“de Klassieker”). #D2W heeft onlangs een website report van FC Barcelona gepubliceerd. Hieronder het report van Real Madrid de andere club uit El Clásico .

Download Website Report FC Barcelona by DDMCA

Andere mogelijk interessante website reports:

Benieuwd naar de Twitter-account showdown van FC Barcelona en Real Madrid? Klik hier

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie