Sport en digitalisering

Digitale strategie sport en digitale transformatie sport zijn twee zaken waar Denis Doeland expert digitale strategie en digitale transformatie zich dagelijks mee bezig houdt. Met meer dan tien jaar ervaring heeft hij alle kennis en expertise in huis om jouw sportcarrière, sportclub of sportbond naar een hoger niveau te tillen.

Sport en digitale groei

Ben je benieuwd wat digitalisering in de sport precies inhoudt? Wil je weten hoe het digitale ecosysteem werkt en waarom het essentieel is voor iedereen die digitaal wil groeien? De artikelen van Denis bieden je de antwoorden op deze vragen, en nog veel meer.

Denis gaat dieper in op het belang van een goede technische infrastructuur en de functies van jouw digitale ecosysteem. Hij legt uit waarom verandering noodzakelijk is om als sporter, bond of club te kunnen overleven in de digitale wereld. Digitale verandering is essentieel, en Denis geeft je de tools om deze verandering in goede banen te leiden.

Digitale transformatie in de sport

Maar dat is nog niet alles. Wil je echt grip krijgen op je digitale transformatie in de sport? Wil je op een data-gedreven manier je prestaties in het digitale ecosysteem optimaliseren? De artikelen van Denis zitten boordevol adviezen, inzichten en voorbeelden die je hierbij helpen. Met meer dan 300 artikelen is er genoeg leesvoer om je te verdiepen in de wereld van digitale strategie en transformatie in de sport.

Wacht niet langer en duik in de rijke kennis die Denis met je deelt. Laat je inspireren en informeren door zijn artikelen, en til je sportcarrière, sportclub of sportbond naar een hoger niveau. De digitale wereld wacht op je, en Denis is hier om je bij elke stap te begeleiden. Lees de artikelen nu en maak de eerste stap naar digitale groei!

Meer dan 300 artikelen over sport en digitalisering op een tijdslijn

>> Hier nog 200+ artikelen>> Meer over het optimaliseren van jouw Digitaal Vermogen lezen? Download de digitale bundel van drie boeken ter waarde van 75.- Euro. Tijdelijk helemaal voor niets! Download ze hier

>> Masterclass of workshop digitale transformatie boeken? Kijk dan hier

>> Kijk ook naar Trends In Business met de aflevering over digitale transformatie


Bekijk alle afleveringen van Live On Stage

Ben je ondernemer of werkzaam in sport, media en entertainment?
Geen KO oplopen tijdens de coronacrisis? Kijk naar Live On Stage!

Bekijk ook

Verbinding hebben met fans en bezoekers is essentieel voor het businessmodel van festivals en evenementen. Hoe je moet veranderen? Aan de hand van 5 doelen, 9 stappen en 12 analyses is het mogelijk duurzame relaties aan te leggen en het businessmodel veilig te stellen.
Op 16 april 2020 sprak ik tijdens Connecting The Dots. Het online event van Momice. Samen met Rutger Bremer en Robert Daverschot keek ik naar het Digitaal Vermogen en het groeien buiten je netwerk (Grow beyond your network) voor (B2B-)evenementen-organisatoren. In de keynote-sessie kwamen de volgende punten kwamen aan bod. Hier een samenvatting en transcript van de sessie in zes onderdelen.

Check ook

Boeken van Denis Doeland
De boeken van Denis Doeland zijn ook digitaal als bundel te downloaden
verkrijgbaar via scribd en issuu
De boeken van Denis Doeland zijn digitaal te lezen bij Scribd en Issuu
bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via bol.com
De boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via Managementboek