Denis Doeland spreker op jouw evenement

spreker digitale strategie / spreker digitale transformatie / spreker bedrijfswaardering / spreker digitalisering

Leuk dat je meer over mij wil weten! Ik ben een digitale autodidact en deel ongelooflijk veel content en inzichten over digitale vooruitgang – ik blog al meer dan 10 jaar, spreek op events en maak boeken, video’s en podcasts.

Hoe ben ik daar zo gekomen? Ik heb er altijd van genoten om nieuwe dingen te ontdekken, diep in een onderwerp te duiken en dat in een grotere context te plaatsen. Op een of andere manier geeft me dat voldoening. Voor het eerst ontdekte ik dat bij ID&T begin jaren negentig, toen er veel digitale kansen lagen: “Wauw, ik kan mensen blij maken!”. Stel je voor, in 1997 waren we al bezig met livestreaming … Sindsdien ben ik alles zelf gaan uitvinden en toepassen. Daarmee heb ik een brede blik op digitale vooruitgang. Deze blik deel ik tijdens keynotes en lezingen aan de hand van voorbeelden van cases en projecten.

500+ keynotes en panels

>> Kijk hier naar alle video’s

Denis Doeland Digital Assets
Denis Doeland Boeken

Denis Doeland | Business & Industry Hacker, Auteur en Strateeg

Slashie: Auteur, Blogger, Disruptor, Maven, Numerati, Spreker en Transformer

Denis Doeland werkte 18 jaar bij ID&T en is één van de grondleggers van het bedrijf achter Mysteryland, Sensation en Thunderdome. Tegenwoordig is hij adviseur, consultant en strateeg bij tientallen organisaties op het gebied van data, intellectueel eigendom, social media, (digitale) strategie en waarde in sportmedia en entertainment.

Hij houdt zich bezig met onderwerpen als bedrijfswaarde, marketing efficiency, reputatie, en verdienmodellen. Op het snijvlak van marketing-, reputatie- en verkoop-informatie schept hij context voor corporate finance. Oftewel: hoe maak je met data jouw bedrijf meer waard.

Denis gebruikt een door hem ontwikkeld uniek model gefundeerd op de kracht, macht en potentie van de digitale wereld, waarmee hij zorgt voor duidelijke meetbare prestatiefactoreen voor organisaties en individuen en inzicht in de (toekomstige) bedrijfswaarde. Het resultaat? Een betere digitale reputatie en meer omzet. Efficiëntie in tijd en inspanning en groei in digitale en financiële waarde!

100+ interviews en publicaties

1400+ artikelen gepubliceerd

Van colleges tot paneldiscussies, fireside chats tot inspiratiesessies

en van keynotes tot masterclasses

Denis Doeland is een ervaren spreker

100+ gastcolleges

denis doeland gastcolleges
>> Meer dan 100 gastcolleges
Denis helpt organisaties en individuen met het laten groeien van het digitaal vermogen.

Over Digitaal Vermogen

Dit is het blog van Denis Doeland. Al meer dan 10 jaar deelt hij wekelijks artikelen over de kracht, macht en potentie van de digitale wereld voor individuen en organisaties. Van uitgebreide data-analyses tot visiestukken. Denis helpt organisaties en individuen met het laten groeien van het digitaal vermogen.

Digitaal Vermogen is toepasbaar in allerlei branches: Balr., Kakhiel, Rumag, Hardwell, Armin van Buuren, Dj Sam Feldt, Spinnin’ Records, ID&T, New York Times, NPO, Talpa, Voetbal International, KLM, en Neymar zijn enkele voorbeelden waar het gedachtengoed op losgelaten is.

Denis zorgt voor inzichten, helpt met het uitzetten van de digitale koers en laat je groeien in het digitale landschap. Wie leest maakt progressie! Kijk hier voor meer.

Check de socials van Denis Doeland

Vragen? Kijk dan hier


Spreker | Spreker digitale strategie | Spreker digitale transformatie | Spreker bedrijfswaardering | Spreker digitalisering