WELKOM OP DE VIDEO-PAGINA

De afgelopen jaren is Denis Doeland te zien geweest bij diverse interviews, keynotes, lezingen, masterclasses en panels. Hier vind je een uitgebreid overzicht van de video’s die gaan over het digitaal vermogen: de kracht, macht en potentie van elke organisatie.

Denis Doeland over Sport, Media en Entertainment

Denis Doeland mocht te gast zijn bij Trends in Business, de talkshow van De Ondernemer en T-Mobile waarbij trends voor ondernemers onder de loep worden genomen. Spreker, futurist en ondernemer Igor Beuker rukt de motorkap open van de Vierde Industriële Revolutie en presenteert een dertigtal trends en exponentiële technologieën. Trends in Business bestaat uit drie episodes: Digitale Transformatie, 5G en Internet of Things.

>> Kijk hier voor meer informatie over Trends In Business

Denis Doeland te gast bij Live on Stage

Highlights, spraakmakende momenten en speciale gasten uit de wereld van Sport, Media en Entertainment. Humberto Tan, Denise Kielholtz, Sam Feldt, Travis Scott, Chickslovefood, dj La Fuente, Ilse de Vis, Dominic Seldis, Maxime Bijmans, Max Verstappen, Jebroer, Maurice de Hond en nog veel meer. Ze komen allemaal langs in de verschillende afleveringen.

Igor Beuker, Denis Doeland en Folkert Tempelman zijn altijd op zoek naar het vernuft in digitale transformatie, nieuwe businessmodellen, spraakmakende voorbeelden en cases, naar de gamechangers en de eye-openers. Leer van hun inzichten! Kijk hier alle afleveringen.

>> Kijk hier voor meer informatie over Live On Stage

Denis Doeland masterclass EDM en de Digitale Wereld

Bij digitale verandering gaat het vooral om de razendsnelle omarming van technologie. Juist in coronatijd veranderen de prestaties en processen van organisaties ingrijpend, waarmee het businessmodel radicaal wijzigt. Het businessmodel, de content, de data, de organisatie, het internetecosysteem, de media en de verdienmodellen maken allen integraal deel uit van een digitale wereld waar de organisatie inmiddels onderdeel van is geworden. In deze masterclass krijg je inzicht waarom de digitale wereld werkt zoals hij werkt, hoe je een digitale strategie opzet en wat je daar voor nodig hebt.

>> Kijk hier voor meer informatie over ‘EDM en de Digitale Wereld’

Denis Doeland interviews, keynotes, lezingen en panels

Denis Doeland houdt zich bezig met onderwerpen als marketing efficiency, reputatie, bedrijfswaarde en verdienmodellen. Hij schept precies op het snijvlak van marketing-, reputatie- en verkoop-informatie context voor corporate finance. Oftewel: hoe maak je met data jouw bedrijf meer waard.

Denis gebruikt een door hem ontwikkeld uniek model gefundeerd op de krachtmacht en potentie van de digitale wereld, waarmee hij zorgt voor duidelijke meetbare prestatiefactoren voor organisaties en individuen en inzicht in de (toekomstige) bedrijfswaarde. In de verschillende interviews, keynotes, lezingen en panels komt hij steeds terug op deze onderwerpen.

>> Wil je meer weten over het digitaal vermogen? Kijk dan hier …


>> Meer over het optimaliseren van jouw Digitaal Vermogen lezen? Download de digitale bundel van drie boeken ter waarde van 75.- Euro. Tijdelijk helemaal voor niets! Download ze hier

>> Masterclass of workshop digitale transformatie boeken? Kijk dan hier

>> Kijk ook naar Trends In Business met de aflevering over digitale transformatie


Check ook

Boeken van Denis Doeland
De boeken van Denis Doeland zijn ook digitaal als bundel te downloaden
verkrijgbaar via scribd en issuu
De boeken van Denis Doeland zijn digitaal te lezen bij Scribd en Issuu
bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via bol.com
De boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via Managementboek

CONTACT