Het grote (post-)corona onderzoek onder organisatoren en toeleveranciers van festivals en evenementen

Het coronavirus heeft een gigantische impact op de maatschappij. Bijna heel Nederland werkt thuis, festivals worden afgelast en artiesten en organisatoren dreigen mogelijk failliet te gaan. Hoe denken mensen die actief zijn in de evenementen- en festivalbranche verder te gaan tijdens het corona-tijdperk? En hoe ziet het festivallandschap eruit na het coronavirus?

Naar aanleiding van het artikel ‘Nederland Festivalland’ in een Post-Corona tijdperk doen Denis Doeland (DDMCA) en Marcel Pantera (Treat Amsterdam) een onderzoek binnen de evenementenindustrie. Het onderzoek* neemt slechts 5 minuten in beslag. De resultaten worden op korte termijn gedeeld met iedereen die heeft meegedaan.

Ben je werkzaam in de evenementen- en festivalbranche doe dan mee! Jouw antwoorden worden verwerkt via het onderstaande Google-formulier.

* Het privacy beleid van DDMCA is op dit onderzoek van toepassing. De voorwaarden zijn hier te vinden.

Alvast dank voor jouw bijdrage!

Denis Doeland / Marcel Pantera


Luister ook

Digitaal Vermogen de podcast van Denis Doeland. Wekelijks de berichten van het blog Digitaal Vermogen van Denis Doeland één voor één’ verteld door Dave Albers. Elke maandag een nieuwe episode. Eerdere episodes in deze podcast zijn tot en met 18 maart 2019 alle losse hoofdstukken (en tussen 19 maart en 19 april 2019) alle vijf de delen van mijn boek Digitaal Vermogen.

Bekijk ook

Digitaal Vermogen het boek uit 2018 van business-hacker Denis Doeland roept bedrijven en organisaties op om data op te nemen in hun bedrijfsbalans en de fanrelatie te optimaliseren. De voormalig ID&T-er deelt zijn #inzichten op basis van praktijkervaring, zijn kijk op de #toekomst en geeft een #handleiding hoe alles uit je relatie met fans en klanten te halen. Nu relevant en urgent!

Denis Doeland tijdens EMERCE eDay 2019

Check ook

Boeken van Denis Doeland

ook digitaal te lezen bij

verkrijgbaar via scribd issuu

ook te bestellen bij

bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
de boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl