Wie beter om u door dit landschap van innovatie en groei te leiden dan Denis Doeland, dé expert op het gebied van digitale transformatie en auteur van het baanbrekende boek “Digitaal Vermogen”? Met zijn jarenlange ervaring, praktische inzichten en diepgaande analyses heeft Denis talloze bedrijven geholpen om te bloeien in de online wereld. Zijn unieke perspectief, gevormd door samenwerking met toonaangevende bedrijven en digitale pioniers, maakt hem de perfecte gids voor jouw reis naar een succesvolle digitale toekomst.

Welkom in de bruisende wereld van de digitale mindset, waar innovatie, groei en connectie de boventoon voeren! Hier omarmen we de digitale revolutie en beseffen we dat we als bedrijf of organisatie midden in een spannende digitale wereld staan. Een wereld waarin we dagelijks in contact staan met onze fans en klanten.

De digitale mindset is niet zomaar een verandering, het is een revolutie! Het is de krachtige motor achter de transformatie van onze tijd, gedreven door baanbrekende technologie. Maar vergeet niet, uiteindelijk zijn het de mensen die de echte magie laten gebeuren. Digitalisering van jouw organisatie vraagt om een volledige transformatie. Niet alleen van de organisatie zelf, maar ook van de processen, systemen en bovenal, van jouw persoonlijke mindset. Het is tijd om de angst te overwinnen en vol vertrouwen de digitale toekomst in te stappen.

In de artikelen hieronder ontdek je de fascinerende reis van verschillende organisaties die de stap naar een digitale mindset al hebben gezet. Ook leer je van degenen die dat niet deden en de prijs betaalden. Sinds enkele jaren volg ik deze transformaties en heb ik de artikelen zorgvuldig voor je in een tijdslijn geplaatst, van het heden terug naar het verleden.

Dus, ga er goed voor zitten, duik in deze schat aan informatie en laat je inspireren om jouw eigen digitale transformatie te starten. Want onthoud: de toekomst is digitaal en het is aan jou om ervoor te zorgen dat jij en jouw organisatie deel uitmaken van die bruisende toekomst. Laten we samen bouwen aan een digitale, op groei gerichte mindset en de vruchten plukken van een bloeiende digitale wereld!

Alle artikelen over digitale mindset in een tijdslijn


Meer over de visie van Denis Doeland

Lees hier over de visie van Denis Doeland

Vind je het tof wat je gelezen hebt en zou je de redactie willen ondersteunen. Ja?

Voor 2,99 Euro in de maand help je ons al!

(Je kunt de maandelijkse betaling op elk gewenst moment stopzetten.)

You need to provide a cancel URL page in the settings

Liever een eenmalige donatie doen? Dat kan hier.

Jouw donatie wordt zeer gewaardeerd!


>> Kijk hier alle afleveringen van Trends In Business

>> Meer over het optimaliseren van jouw Digitaal Vermogen lezen? Download de digitale bundel van drie boeken ter waarde van 75.- Euro. Tijdelijk helemaal voor niets! Download ze hier …

>> Masterclass of workshop digitale transformatie boeken? Kijk dan hier …

>> Kijk ook naar Trends In Business met de aflevering over digitale transformatie


Bekijk alle afleveringen van Live On Stage

Ben je ondernemer of werkzaam in sport, media en entertainment?
Geen KO oplopen tijdens de coronacrisis? Kijk naar Live On Stage!

Bekijk ook

Verbinding hebben met fans en bezoekers is essentieel voor het businessmodel van festivals en evenementen. Hoe je moet veranderen? Aan de hand van 5 doelen, 9 stappen en 12 analyses is het mogelijk duurzame relaties aan te leggen en het businessmodel veilig te stellen.
Op 16 april 2020 sprak ik tijdens Connecting The Dots. Het online event van Momice. Samen met Rutger Bremer en Robert Daverschot keek ik naar het Digitaal Vermogen en het groeien buiten je netwerk (Grow beyond your network) voor (B2B-)evenementen-organisatoren. In de keynote-sessie kwamen de volgende punten kwamen aan bod. Hier een samenvatting en transcript van de sessie in zes onderdelen.

Check ook

Boeken van Denis Doeland
De boeken van Denis Doeland zijn ook digitaal als bundel te downloaden
verkrijgbaar via scribd en issuu
De boeken van Denis Doeland zijn digitaal te lezen bij Scribd en Issuu
bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via bol.com
De boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via Managementboek