Eenmalige donatie

Alle data, informatie en inhoud van mijn blog en boeken kun je natuurlijk vrijblijvend lezen en gebruiken. Toch zit er heel veel werk in en worden kosten gemaakt om alle informatie met iedereen te delen. Het zou te gek zijn als je wil helpen om dit mogelijk te blijven maken.

Wil je doneren? Dat kan door middel van een eenmalige donatie naar keuze. Vul dan onderstaand formulier in.

Bedrag


Lees de laatste artikelen

Elk nieuw artikel ontvangen in je inbox? Schrijf je nu in!

Must see video Denis Doeland Igor Beuker

Over Digitaal Vermogen

Dit is het blog van Denis Doeland. Al meer dan 10 jaar deelt hij wekelijks artikelen over de kracht, macht en potentie van de digitale wereld voor individuen en organisaties. Van uitgebreide data analyses tot visiestukken. Hij helpt organisaties met het laten groeien van het digitaal vermogen. Toegang tot de artikelen en inzichten zijn geheel gratis!

Digitaal Vermogen is toepasbaar in allerlei branches: Balr., Kakhiel, Rumag, Hardwell, Armin Van Buuren, Dj Sam Feldt, Spinnin’ Records, ID&T, New York Times, NPO, Talpa, Voetbal International, Touzani, KLM, NRC, Neymar, Top Notch en Paradiso zijn enkele voorbeelden waar het gedachtengoed op losgelaten is. Denis zorgt voor inzichten, help met het uitzetten van de digitale koers en laat organisaties en individuen groeien in het digitale landschap.

Wie leest maakt progressie! Kijk hier voor meer.

Check de socials van Denis Doeland