Het grote corona-onderzoek onder bezoekers en fans van evenementen

Geen grote evenementen en festivals in 2020

De kans is vrijwel uitgesloten dat in 2020 grote evenementen en festivals plaatsvinden. Het coronavirus heeft een gigantische impact op de maatschappij en entertainmentbranche. Festivals zijn voor dit jaar grotendeels afgelast en artiesten en organisatoren dreigen mogelijk failliet te gaan. Hoe denken bezoekers en fans over festivals, clubs en evenementen tijdens het corona-tijdperk? En hoe ziet het festivallandschap er voor fans en bezoekers straks uit na het coronavirus? Wat is de impact van het coronavirus op evenementen? Daarom dit grote corona-onderzoek!

Doe mee en start hier

Jouw stem telt! We doen naar aanleiding van de brief van Minister Hugo de Jonge van afgelopen week inmiddels een vervolgonderzoek. Verdergaande inzichten in deze nieuw aangebroken fase zijn nodig. Ben je bezoeker of fan van festivals, clubs en/of evenementen? Doe dan mee! Het onderzoek is anoniem en neemt slechts 5 tot 10 minuten in beslag.

Inmiddels hebben al ruim 1.700 mensen met het eerste deel van het onderzoek meegedaan! We zullen de uitkomsten van het grote corona-onderzoek periodiek blijven delen met iedereen. Bekijk hier de eerste inzichten.

Vraag of je vrienden en/of vriendinnen ook meedoen. Delen is lief!

Alvast dank voor jouw bijdrage!

Denis Doeland / Marcel Pantera / Mark Heick

NB. Het grote corona-onderzoek wordt uitgevoerd door DDMCA en Treat. Zij werken conform de bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Jouw antwoorden worden vertrouwelijk, anoniem en zorgvuldig behandeld. De onderzoeksdata worden uitsluitend gebruikt voor dit onderzoek. Hierbij garanderen DDMCA en Treat volledige vertrouwelijkheid en verwijdering van de gegevens na afronding van het project. Het privacy beleid van DDMCA is op dit onderzoek van toepassing.

Over het onderzoek

Gepresenteerd door WE OWN THE NIGHT TV. Met dank aan de A’DAM Toren.

Luister ook

Digitaal Vermogen de podcast van Denis Doeland met alle artikelen van zijn blog en hoofdstukken uit zijn laatste boek.

Bekijk ook

Verbinding hebben met fans en bezoekers is essentieel voor het businessmodel van festivals en evenementen. Hoe je moet veranderen? Aan de hand van 5 doelen, 9 stappen en 12 analyses is het mogelijk duurzame relaties aan te leggen en het businessmodel veilig te stellen.
Op 16 april 2020 sprak ik tijdens Connecting The Dots. Het online event van Momice. Samen met Rutger Bremer en Robert Daverschot keek ik naar het Digitaal Vermogen en het groeien buiten je netwerk (Grow beyond your network) voor (B2B-)evenementen-organisatoren. In de keynote-sessie kwamen de volgende punten kwamen aan bod. Hier een samenvatting en transcript van de sessie in zes onderdelen.

Check ook

Boeken van Denis Doeland
De boeken van Denis Doeland zijn ook digitaal als bundel te downloaden
verkrijgbaar via scribd en issuu
De boeken van Denis Doeland zijn digitaal te lezen bij Scribd en Issuu
bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via bol.com
de boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via Managementboek