360 graden videos (deel 2)

Sensation is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip in de dance scene. Sinds 2000 draait het eerste weekend van juli volledig om Sensation. Het evenement trekt bezoekers vanuit alle hoeken van de wereld, die speciaal naar Nederland komen om deze sensatie van dichtbij mee te maken en bovenal: te ervaren. Inmiddels is Sensation een wereldwijd fenomeen, met edities in landen als Australië, Rusland, België, Duitsland, Brazilië,Portugal en Polen. De kick-off van de Sensation wereldtour 2010 werd op 3 juli gevierd met The Swedish House Mafia, Sunnery James & Ryan Marciano, Joris Voorn & 2000 and One, Chuckie en mystery guest Mr. White, bijgestaan door een fantastische show waarin alles draait om de kern: het housegevoel.

We hebben ook met Sensation een pilot via Yellowbird gedaan. Vind hieronder de 360-graden video van afgelopen zaterdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s