360 graden videos (deel 2)

Sensation is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip in de dance scene. Sinds 2000 draait het eerste weekend van juli volledig om Sensation. Het evenement trekt bezoekers vanuit alle hoeken van de wereld, die speciaal naar Nederland komen om deze sensatie van dichtbij mee te maken en bovenal: te ervaren. Inmiddels is Sensation een wereldwijd fenomeen, met edities in landen als Australië, Rusland, België, Duitsland, Brazilië,Portugal en Polen. De kick-off van de Sensation wereldtour 2010 werd op 3 juli gevierd met The Swedish House Mafia, Sunnery James & Ryan Marciano, Joris Voorn & 2000 and One, Chuckie en mystery guest Mr. White, bijgestaan door een fantastische show waarin alles draait om de kern: het housegevoel.

We hebben ook met Sensation een pilot via Yellowbird gedaan. Vind hieronder de 360-graden video van afgelopen zaterdag.

Plaats jouw reactie