Lijstje: Top 10 Automerken 2011 | #lijstje

Automotive heeft zich in 2011 ook op de Sociale kanalen begeven doch echter hebben ze nog een lange weg te gaan, zo blijkt bijvoorbeeld uit een passage op Autokiosk Prof.

“Uw klanten worden niet snel “fan” van u of van uw bedrijf, natuurlijk, als ze tevreden zijn over hun nieuwe BMW 3-serie worden ze fan van de Facebook pagina van BMW, maar van een dealerbedrijf? Uw klanten komen daarvoor niet vaak genoeg bij het dealer- of autobedrijf om echt fan te worden, ga je uit van het gemiddelde dan is dat twee keer per jaar. Iemand die vaker langs komt is wellicht ontevreden over het product, uw service of u krijgt een technisch probleem niet onder controle, niet echt de klanten om fans mee te worden, lijkt het u wel?”

Misschien wel een mooie uitdaging voor de automerken om hier verandering in te brengen en het ongelijk te bewijzen. Een aardig inzicht in ieder geval van Paul de Vries dat we bij #D2W zullen gaan volgen via Rankingz. In 2012 kun je alle ontwikkelingen van de Automotive-branche op Social Media gebied volgen. Bekijk hier de hele lijst!

Top 10 Automerken 2011

Bekijk hier infographics van

Andere relevante posts:

Misschien ook leuk om te lezen:

Andere mogelijk interessante zaken:

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

7Reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie