Google +Like extensie | #google #extension

We zijn nog maar net onderweg met de Google +1 functie bij de zoekresultaten. Gebruikers kunnen met deze functie een zoekresultaat direct +1-en door middel van een icoontje achter het geboden resultaat. Tevens is te zien welke vrienden, gebaseerd op contacten in onder meer Gmail en Twitter een resultaat al aangeraden hebben. Contacten uit Facebook worden niet gebruikt, omdat de netwerksite deze gegevens niet openbaar maakt.

Zo snel als het tegenwoordig gaat is de Facebook-variant nu ook gesignaleerd. Een extensie voor Internet Explorer, Firefox en Chrome maakt het mogelijk om direct bij de zoekresultaten te klikken op de Facebook Like button. Bekijk hieronder het introductie filmpje. Wil je de extensie installeren klik dan hier.

Enhanced by Zemanta

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s