Google +Like extensie | #google #extension

We zijn nog maar net onderweg met de Google +1 functie bij de zoekresultaten. Gebruikers kunnen met deze functie een zoekresultaat direct +1-en door middel van een icoontje achter het geboden resultaat. Tevens is te zien welke vrienden, gebaseerd op contacten in onder meer Gmail en Twitter een resultaat al aangeraden hebben. Contacten uit Facebook worden niet gebruikt, omdat de netwerksite deze gegevens niet openbaar maakt.

Zo snel als het tegenwoordig gaat is de Facebook-variant nu ook gesignaleerd. Een extensie voor Internet Explorer, Firefox en Chrome maakt het mogelijk om direct bij de zoekresultaten te klikken op de Facebook Like button. Bekijk hieronder het introductie filmpje. Wil je de extensie installeren klik dan hier.

Enhanced by Zemanta
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie