Opvallend: Eindsprint Swedish House Mafia 2011 | #rankingz

Iedereen heeft een online reputatie. Zo ook artiesten als bijvoorbeeld de Swedish House Mafia. De online reputatie van deze Zweedse formatie bestaande uit Sebastian Ingrosso, Steve Angello en Axwell neemt aan het einde van 2011 met rasse schreden toe.

De Zweedse formatie heeft in 2009 Leave the world behind als eerste plaat uitgebracht. In 2010 is het nummer One uitgebracht, ook een regelrechte hit. De instrumentale versie is van vocalen voorzien door de Amerikaanse rapper Pharrell. In week 27 van 2011 is de single tot Dancesmash uitgeroepen op Radio 538. De single heeft grote bekendheid gekregen bij het Nederlandse publiek toen Armin van Buuren zijn set hiermee heeft geopend tijdens de huldiging van het Nederlands elftal op 13 juli 2010 op het Museumplein. Het nummer wordt vaak gebruikt door Studio Sport voor de Eredivisie-samenvattingen van 7 uur op zondag.

De onderstaande lijst van afgelopen week op Rankingz inclusief bijbehorende grafieken geeft de stijging van de reputatie op bijvoorbeeld Facebook en Twitter goed weer. Houdt de stijging aan en zal de Swedish House Mafia David Guetta, Tiesto en Deadmau5 voor het eind van het jaar nog voorbij streven?

Swedish House Mafia stijging op Rankingz
Swedish House Mafia stijging op Rankingz
Positie beweging Swedish House Mafia op Rankingz
Positie beweging Swedish House Mafia op Rankingz
Klout score Swedish House Mafia
Klout score Swedish House Mafia
Facebook en Twitter Buzz Swedish House Mafia
Facebook en Twitter Buzz Swedish House Mafia
Facebook en Twitter gevolg van Swedish House Mafia
Facebook en Twitter gevolg van Swedish House Mafia

Andere leuke infographics

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

9Reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie