Analyse: Serious Request 2011 heeft effect op reputatie van de radio DJ’s | #analyse

Iedereen heeft een online reputatie, naast de Swedish House Mafia hebben ook de 3 DJ’s Gerard Ekdom, Timur en Coen Swijnenberg die in het glazen huis in Leiden zitten een online reputatie. Zoals blijkt via Rankingz neemt de reputatie van deze mannen met rasse schreden toe doordat ze zich inzetten tijdens de Serious Request 2011 actie.

Het gevolg, de conversatie en de invloed van deze 3 DJ’s neemt met rasse schreden toe sinds deze het Glazen Huis betreden hebben. Hieronder een overzicht van een aantal grafieken die op Rankingz te vinden zijn in het Radio Deejayz lijstje.

Gerard Ekdom neemt de tweede plaats van Edwin Evers over, Timur komt de Top 10 binnen en Coen Swijnenberg stijgt een plekje. Ook bij Eric Corton die ook verbonden is met de Serious Request actie zie je de cijfers rondom zijn reputatie toenemen.

Langzamerhand kun je uit allerlei informatie eerder dit jaar op #D2W over o.a. The voice of Holland, Eredivisie, Lowlands en Mystery Land opmaken dat actualiteit invloed heeft op het gevolg (groei of afname vrienden, fans of volgers) en daarmee de reputatie in beweging komt (toename of afname). Zo blijkt nu ook weer bij de Serious Request actie en de DJ’s.

Top 10 Radio DJ's 2011

Reputatie score Gerard Ekdom
Reputatie score Gerard Ekdom
Klout score Gerard Ekdom
Klout score Gerard Ekdom

Live de grafieken zien?

Meer interesse in bijvoorbeeld cijfers van The voice of Holland?

Bekijk hier infographics van

Andere relevante posts:

Misschien ook leuk om te lezen:

Andere mogelijk interessante zaken:

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

2Reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie