Data: Nederlandse Radio DJs in een lijst

Elke dag hoor je DJ’s roepen op de radio twitter even via @Giel3FM, @EversStaatop538 of @GerardEkdom. Inmiddels is bekend geworden dat enkele DJ’s vrij veel invloed hebben in de Twitter-sfeer zo blijkt uit hun positie in de Twiet200 en op de site van o.a. Influentials. Voor Rankingz het moment om de gehele online reputatie van de Radio DJ’s in kaart te brengen en ze hun eigen lijst te geven waar de dagelijkse trend rondom hun performance in het online landschap is te zien.

Giel Beelen, Edwin Evers, Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg, Michel Veenstra, Dennis Ruijer, Ruud de Wild, Barry Paf, Claudia de Breij zijn slechts enkele van de op dit moment 89 DJ’s tellende namen op de lijst.

Nederlandse Radio DJ's op Rankingz

DJ’s van de zenders 538, Radio 3, Radio 2, SlamFM, Q-Music, Radio 10 Gold, Radio Veronica en 100% NL zijn in eerste instantie ingevoerd. Rankingz heeft een begin gemaakt om DJ’s van deze zenders in een lijst op te nemen en is zich er van bewust dat er wellicht DJ’s missen. Mochten er DJ’s zijn die ook een plaatsje verdienen in deze lijst dan kunnen deze worden toegevoegd via dit formulier. Binnen 24 uur zal dan hun positie zichtbaar worden in de lijst.

De komende tijd zal duidelijk worden hoe de Radio DJ’s ‘performen’ op de Sociale kanalen, in de zoekmachines en via hun eigen domein. Binnenkort een uitgebreidere analyse op #D2W.

Bekijk hier de gehele lijst

Andere relevante posts:

Misschien ook leuk om te lezen:

Andere mogelijk interessante zaken:

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

1 Reactie

Voeg toe

Plaats jouw reactie