Denis Doeland helpt organisaties in sport, media en entertainment te veranderen. Hij helpt organisaties en personen met het laten groeien van het digitaal vermogen (of digitale vermogen). Dit zijn de rechten en niet-fysieke middelen bestaande uit digitale verbindingen en contextuele data, die een onderneming of ondernemer competitief voordeel in de markt geeft, welke een financiële waarde vertegenwoordigt doordat het huidige en toekomstige kasstromen optimaliseert en versnelt. Hieronder vind je zijn portfolio.

DOOR DE JAREN

Als adviseur werkt Denis Doeland door de jaren heen direct of indirect met artiesten, dj, festivals, influencers, labels en schrijvers. Maar ook adviseert hij communities, organisaties en platformen. Hiernaast een kleine greep uit de portfolio van klanten, opdrachtgevers en projecten.

De resultaten? Aantoonbare stijging van de reputatie in het digitale landschap, vaak met 50 tot 100 procent. Toename van de omzet in veel gevallen verdubbeling of verdrievoudiging. Een toename van de (financiële) waarde van het merk of onderneming met 100 tot 200 procent.

Wil je weten welke diensten onze klanten, opdrachtgevers of projecten gebruikten om hun groei te realiseren? Kijk hieronder …


>> Analyse & Waardering

>> Keynotes & Lezingen

>> Masterclass & Seminar

>> Strategie & Visie

BEKEND VAN

AANVULLENDE INFORMATIE

DENIS DOELAND

Ik help het digitaal vermogen van jouw organisatie te laten groeien.

Via mijn adviesbedrijf verleen ik verschillende diensten. Ik houd me bezig met onderwerpen als bedrijfswaarde, marketing efficiëntie, reputatie en verdienmodellen … precies op het snijvlak van marketing-, reputatie- en verkoop-informatie waar ik context schep voor corporate finance.

Kort gezegd: ik bied inzicht met data, die leidt tot optimalisatie van de bedrijfswaarde. Elke organisatie groeit door het gebruik van het unieke model dat ik heb ontwikkeld!

EEN GREEP UIT DE KLANTEN VAN DENIS DOELAND

In de afgelopen 10 jaar hielp Denis Doeland meer dan 100 bedrijven en organisaties vooruit in de digitale wereld

BOEKEN DOOR DENIS DOELAND

BEKIJK OOK

Denis Doeland zijn virtuele assistente Bridget legt uit over de term Digitaal Vermogen.
Denis Doeland is een ervaren spreker