Diensten

DENIS DOELAND

Ik help het digitaal vermogen van jouw organisatie te laten groeien.

Via mijn adviesbedrijf verleen ik verschillende diensten. Ik houd me bezig met onderwerpen als bedrijfswaarde, marketing efficiency, reputatie en verdienmodellen … precies op het snijvlak van marketing-, reputatie- en verkoop-informatie waar ik context schep voor corporate finance.

Kort gezegd: ik bied inzicht met data, die leidt tot optimalisatie van de bedrijfswaarde. Elke organisatie groeit door het gebruik van het unieke model dat ik heb ontwikkeld!

BEKEND VAN

WAT IK DOE


01.

>> STRATEGIE

Ik help organisaties met het formuleren van de juiste winnende digitale (bedrijfs) strategie.

02.

>> VISIE

Ik geef richting aan de kracht, macht en potentie van elke organisatie in de digitale wereld.

03.

>> WAARDE

Ik leg de (potentiële) financiële waarde van elke organisatie bloot aan de hand van data.

04.

>> REPUTATIE

Ik verbeter de digitale reputatie van elke organisatie in het digitale ecosysteem.


05.

>> SPREKER

Ik inspireer organisaties met keynotes en lezingen om de kracht, macht en potentie van de digitale wereld optimaal te benutten.

06.

>> MASTERCLASS

Ik leer organisaties een raamwerk te gebruiken om zo hun (digitale) doelen en doelstellingen te realiseren binnen het digitale ecosysteem.

07.

>> AUTEUR

Ik schreef 1.400 artikelen en 3 boeken waar ik mijn visie en strategie in deel over de kracht, macht en potentie van de digitale wereld.

08.

>> CONSULTANT

Ik ben sparringpartner voor organisaties die de winnende digitale (bedrijfs) strategie willen implementeren.

>> Interessen om samen te werken? Direct contact met Denis Doeland?

“Bij de digitale verandering zijn er twee uitgangspunten: het reduceren van de complexiteit en het realiseren van ‘de nieuwe eenvoud’.”

Denis Doeland

“De dag dat je met Denis in zee gaat wordt je bedrijf meer waard”

Denis zijn stelling luidt: als sport-, media- en entertainment- organisatie ben je een netwerk. Content is daarbij de drijvende kracht, omdat het je in staat stelt verbinding te maken met fans en klanten. Data is de toegevoegde, sturende factor en economische waarde .

Denis gebruikt een door hem ontwikkeld uniek model gefundeerd op de kracht, macht en potentie van de digitale wereld, waarmee hij zorgt voor duidelijke meetbare prestatiefactoren voor organisaties en individuen en inzicht in de (toekomstige) bedrijfswaarde.

Elke week nieuwe artikelen ontvangen in je inbox? Schrijf je nu in!

OVER MIJ

Ik ben Denis Doeland. Ik help het digitaal vermogen van organisaties te laten groeien.

Denis Doeland
Denis Doeland Digital Assets
Denis Doeland over Business Acceleration Framework

Door mijn unieke methode groei jij en groeit jouw organisatie. Het resultaat? Een betere digitale reputatie en meer omzet. Efficiëntie in tijd en inspanning en groei in digitale en financiële waarde!

Kort gezegd: ik bied inzicht met data, die leidt tot optimalisatie van de bedrijfswaarde. Elke organisatie groeit door het gebruik van een uniek model dat ik heb ontwikkeld!

REVIEWS

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER MIJ

nina de bruijn

“De samenwerking met Denis heeft ervoor gezorgd dat ik meer inzicht kreeg in hetgeen ik deed. Door data te verzamelen en regelmatig te analyseren, krijgen we overzicht en rust. We voeren grote veranderingen door en maken daarmee al flinke sprongen. We zijn met verschillende dingen bezig, maar uiteindelijk realiseren we hiermee meer volgers en meer kliks. Voor influencers betekent dat: meer omzet. Uiteindelijk zijn we namelijk wel een commercieel bedrijf. Er werken hier dagelijks verschillende meiden. Die kunnen we niet betalen van knopen”

NINA DE BRUIJN (CHICKSLOVEFOOD)
leendert aarts

“Op 9 mei was ik bij de half jaarlijkse bijkomst van City Marketing Lelystad, ditmaal gehouden bij Werkbedrijf Lelystad. Denis Doeland was spreker met een wat mijn betreft een zeer goed verhaal over sociale media en hoe deze te gebruiken voor marketing, door middel van volgers, bereik en hoe deze gegevens mogelijk te gebruiken. Met zeer veel enthousiasme en veel kennis bracht Denis een zeer goed en duidelijk verhaal met uitleg, voorbeelden en richting. Ik wist, dacht ik voldoende, over deze mogelijkheden maar nu duidelijk lang niet alles. Denis is aan te bevelen als spreker, je moet hem gehoord hebben. ”

LEENDERT AARTS (BURGER PLATFORM LELYSTAD)
daan van der lecq

“Denis is een energieke ondernemer met verstand van de business. Zo inspireerde hij mij en 30 andere jonge ondernemers bij de maandelijkse bijeenkomst van YEGA. Direct zijn boek opengeslagen! “

DAAN VAN DER LECQ (YEGA)
liza jansen

“Denk aan je hartslag.’ ‘Stel je fundament veilig.’ ‘Focus op retentie.’ ‘ Organiseer je groei.’ Ik had het privilege om anderhalf uur één op één met Denis te brainstormen over groei voor mijn nieuwsbrief Newspresso. Tijdens dit anderhalf uur heeft hij mijn hele visie over groei aangescherpt en de waarde van data nog meer in laten zien. De sessie was één groot aha-moment. Denis is een futuristische denker met een gedurfde visie en scherp strategisch inzicht. Als je de kans krijgt om met hem te brainstormen : zeker doen!.”

LIZA JANSEN (LINKEDIN, NEWSPRESSO)

>> Check ook de reviews van zijn boeken

Voel je vrij om vragen te stellen,
je kunt Denis een bericht sturen

via Whatsapp 06-13520250

“Ben je als organisatie in staat de drie kernelementen (kracht, macht en potentie) van het digitale vermogen inzichtelijk te maken, dan wordt het digitale veranderingsproces voor mensen in een organisatie zonneklaar: er is een duidelijke richting voor de digitale verandering.”