Update September 2011: Twitter overleden!

TwitterHelaas moet ik u mededelen dat vandaag Twitter zo goed als dood is. Niemand Twittert meer en alle heisa rondom deze hype is volledig gestagneerd. Hmmm, zou het echt zo gaan of gebeurt het tegenovergestelde?! Overal hoor je dat we pas aan het begin staan van het Twittertijdperk, maar tegelijkertijd hoor je dat je alvast de begrafenis van Twitter mag gaan regelen. Ik ben me eens gaan verdiepen in deze heisa en publicaties en dit is wat mij opviel schrijft Danielle van Grootel op Frankwatching.

Lees hier het stuk van Danielle van Grootel op Frankwatching.

Reblog this post [with Zemanta]
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie