Vernieuwd exporttraject MCN en Buma

Op Noorderslag wordt in een seminar het eerste jaar MusicXport+ tegen het licht gehouden, maar de regeling gaat hoe dan ook op de schop. Voortaan worden bands en managers een jaar lang als koppel gesteund, op basis van een ingediend plan.Voorheen werd op projectbasis gewerkt. “Een tourtje Italië doen we niet meer.” Ook komen jazz- en wereldmuziek-acts nu in aanmerking voor steun. Zes acts op popgebied, plus acht (jazz/world) zijn geselecteerd, waaronder: De Staat, Moke, Textures, C-Mon & Kypski, Wende, Monsieur Dubois en Amsterdam Klezmer Band.

Lees hier het originele bericht

N.B. Dance-artiesten maken over het algemeen weinig gebruik van bovenstaande regelingen. Ik kan alleen maar aanbevelen dat zij zich hier eens in verdiepen. Ook zij komen hiervoor in aanmerking. Wellicht heb je vragen. Dan kun je natuurlijk contact zoeken met mij via de LinkedIn-button aan de rechterkant van het blog.

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie