Opmerkelijk: Leden Hyves lopen weg | #opmerkelijk

Gisteren heeft Webwereld al gemeld. Leden lopen weg, Hyves kampt met een ledental dat gestaag afneemt. Gebruikers stappen massaal over naar Facebook en het aantal paginabezoeken liep van 200 miljoen in januari terug naar 150 miljoen in oktober, bericht de krant. Ook het aantal unieke bezoeken per dag en het aantal minuten dat bezoekers op Hyves blijven daalt.

Ook bij #D2W is de daling de afgelopen tijd niet onopgemerkt voorbij gegaan. Een aantal keer is er al geconstateerd dat netwerken op Hyves van grote populaire ‘merken, tv-programmas of organisaties’ een afname in ‘vrienden’ vertonen. Er ontstaat sterk het gevoel dat het niet alleen het ‘ontvrienden’ is dat aan de gang is, maar het opzeggen van accounts. Hieronder een tweetal voorbeelden van RTV-gerelateerde netwerken op Hyves uit eerdere gepubliceerde presentaties op #D2W.

Serious Request Hyves vrienden lopen weg
Serious Request Hyves vrienden lopen weg

Bekijk hier de gehele presentatie van Serious Request 2011.

Fans, vrienden en volgers op Facebook, Twitter en Hyves - RTL Boulevard (-30 dagen)
Fans, vrienden en volgers op Facebook, Twitter en Hyves – RTL Boulevard (-30 dagen)

Bekijk hier de gehele presentatie van RTL Boulevard.

Het is nog vroeg om conclusies te trekken, maar het lijkt er op Hyves op zijn retour is. De komende weken houden we meer netwerken op Hyves in de gaten om te kijken hoe de cijfers zich ontwikkelen.

Meer interesse in bijvoorbeeld cijfers van The voice of Holland?

Bekijk hier infographics van

Andere relevante posts:

Misschien ook leuk om te lezen:

Andere mogelijk interessante zaken:

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie