Lijstje: Alle Serious Request 2011 acties op Twitter, Facebook en Hyves | #lijstje

3FM en het Rode Kruis zetten zich elk jaar samen in om een stille ramp onder de aandacht te brengen. 3FM Serious Request 2011 vraagt aandacht voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties. Vanuit het Glazen Huis in Leiden focust 3FM zich op deze drijvende maar zeer kwetsbare kracht van het gezin.

Ook op Twitter, Facebook en Hyves zijn diverse acties gestart rondom Serious Request 2011. Rankingz volgt alle acties en heeft ze in een lijstje gezet. Wil je weten welke actie het meest besproken wordt, wie de grootste beinvloeders van een actie zijn en welke invloed de actie heeft, dan kun je dat hier bekijken.

Serious Request 2011 op Rankingz

Acties kunnen ook nog aangemeld worden via deze pagina.

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

2Reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie