Opmerkelijk: Zichtbaar effect evenementen Rock Werchter, Concert at Sea, Awakenings en Electronic Family | #opmerkelijk

Bij Concert at Sea, Awakenings, Electronic Family en Rock Werchter maakt praten het verschil. Vaak genoeg wordt het voorbeeld gegeven dat wanneer je niet actief bent via de Sociale kanalen er wel over jou of jouw merk gekletst wordt. De ‘proof is in the pudding’. Onderstaande tabellen geven aan hoe de conversatie invloed heeft op de online reputatie bij een aantal evenementen van afgelopen weekend.

Evenementen een festivals en hun online reputatie

De bovenstaande tabel geeft de stijging van Rock Werchter weer.

Evenementen een festivals en hun online reputatie - 2

Bovenstaande tabel geeft de stijging van Concert at Sea, Awakenings en Electronic Family weer.

De evenementenlijst komt tot stand met behulp van Rankingz. Dit platform brengt de online reputatie van festivals en evenementen in kaart. Rankingz beoogt inzicht te geven in de online reputatie van merken (brands – bedrijven en organisaties) en personen (personal brands). Het is Rankingz er niet zozeer aan gelegen om een absoluut cijfer te bepalen, maar de online reputatie te presenteren ten opzichte van ‘peers’.

Zo blijkt maar weer. Of je het wil of niet, er wordt altijd gekletst over een jou of jouw merk via de Sociale kanalen en dat heeft invloed.

Lees ook

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie