Denis Doeland: jouw GPS in de digitale jungle

Of je nu een opkomende artiest, een corporate titan of een nieuwsgierige geest bent, ik ben er voor jou. De aanpak is simpel: jouw groei is mijn doel. Ik ben altijd in voor een goed debat of een creatieve brainstorm. Neem gerust contact op …

Denis Doeland over Business Acceleration Framework

Denis Doeland (oprichter van DDMCA) werkte 18 jaar bij ID&T en is één van de grondleggers van het bedrijf achter Mysteryland, Sensation en Thunderdome. Tegenwoordig is hij adviseur, consultant en strateeg bij tientallen organisaties op het gebied van data, intellectueel eigendom, social media, (digitale) strategie en waarde in sport, media en entertainment. Daarnaast is hij gastdocent voor verschillende Hogescholen en Universiteiten.

Denis schreef samen met Ger Hofstee het boek ‘vanAnaloognaarDigitaal.nu – De digitale verandering’. In 2015 publiceerde hij zijn eigen boek ‘EDM en de Digitale Wereld – Waarom dj’s en festivals moeten veranderen’. In zijn laatste boek ‘Digitaal Vermogen’ laat hij zien hoe organisaties hun kracht, macht en potentie aan de hand van data kunnen ontsluiten.

Denis laat zich het beste omschrijven in woorden: Auteur, Blogger, Business & Industry Hacker, Disruptor, Maven, Numerati, Spreker, Transformer.

>> Wil je meer zien ? Kijk dan hier …

Stuur gerust een bericht
denis@ddmca.com

DDMCA | Denis Doeland
Keizersgracht 330-b
1016 EZ Amsterdam

Whatsapp contact

Check de socials

Direct naar

Stuur een bericht

Geen mail, social media of whatsapp om contact te maken? Stuur dan een bericht via onderstaand formulier.

Volg Denis Doeland op Telegram

>> Meer over het optimaliseren van jouw Digitaal Vermogen lezen? Download de digitale bundel van drie boeken ter waarde van 75.- Euro. Tijdelijk helemaal voor niets! Download ze hier
>> Masterclass of workshop digitale transformatie boeken? Kijk dan hier
>> Kijk ook naar Trends In Business met de aflevering over digitale transformatie

Bekijk alle afleveringen van Live On Stage

Ben je ondernemer of werkzaam in sport, media en entertainment?
Geen KO oplopen tijdens de coronacrisis? Kijk naar Live On Stage!

Bekijk ook

Verbinding hebben met fans en bezoekers is essentieel voor het businessmodel van festivals en evenementen. Hoe je moet veranderen? Aan de hand van 5 doelen, 9 stappen en 12 analyses is het mogelijk duurzame relaties aan te leggen en het businessmodel veilig te stellen.
Op 16 april 2020 sprak ik tijdens Connecting The Dots. Het online event van Momice. Samen met Rutger Bremer en Robert Daverschot keek ik naar het Digitaal Vermogen en het groeien buiten je netwerk (Grow beyond your network) voor (B2B-)evenementen-organisatoren. In de keynote-sessie kwamen de volgende punten kwamen aan bod. Hier een samenvatting en transcript van de sessie in zes onderdelen.

Luister ook

Check ook

Boeken van Denis Doeland
De boeken van Denis Doeland zijn ook digitaal als bundel te downloaden
verkrijgbaar via scribd en issuu
De boeken van Denis Doeland zijn digitaal te lezen bij Scribd en Issuu
bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via bol.com
De boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via Managementboek