Bedrijfswaarde in de 21ste eeuw

Denis Doeland, een expert in de digitale wereld, heeft een baanbrekend concept geïntroduceerd: digitaal vermogen. Dit idee draait om de waarde die digitale middelen en interacties toevoegen aan een bedrijf, en hoe dit van invloed is op de totale bedrijfswaarde. Door inzicht te krijgen in het digitale vermogen, kunnen bedrijven hun positie in de markt versterken en hun waarde aanzienlijk verhogen.

Fascinerende wereld van bedrijfswaardering

We zijn de afgelopen tijd gedoken in de fascinerende wereld van bedrijfswaardering, waar steeds vaker enorme bedragen worden neergeteld voor ondernemingen in de entertainment- en dance-industrie, maar ook in de techwereld. Maar hoe kan het dat deze bedrijven voor zulke duizelingwekkende bedragen van eigenaar wisselen? Het antwoord ligt in een vernieuwende manier van waarderen.

Al twee decennia lang ben ik gepassioneerd bezig met het onderzoeken van alternatieve methoden om de waarde van een bedrijf vast te stellen. In de afgelopen tien jaar heb ik mijn inzichten en bevindingen gedeeld in meer dan 50 artikelen. Van deze schat aan informatie kun je nu profiteren door een kijkje te nemen in onze uitgebreide tijdslijn, waar je al mijn publicaties van de afgelopen jaren kunt vinden..

Laat je inspireren

In deze artikelen komen tal van fascinerende casestudy’s aan bod, met voorbeelden van organisaties zoals AFC Ajax, ID&T, Neymar, Rumag, Spinnin’ Records en Talpa, waarbij we dieper ingaan op hun waarde en de factoren die hier invloed op hebben. Laat je inspireren en verrassen door de nieuwe inzichten die deze manier van waarderen met zich meebrengt en ontdek zelf waarom deze bedrijven voor zulke astronomische bedragen van eigenaar wisselen.

Ook schrijven we over een methode die we hebben ontwikkeld hoe je grip krijgt op jouw bedrijfswaarde en die gecontroleerd kunt laten groeien.

Dus, waar wacht je nog op? Duik in onze schat aan informatie en laat je meenemen in de boeiende wereld van bedrijfswaardering. Wij wensen je veel leesplezier en nieuwe inzichten toe!

50+ artikelen over bedrijfswaarde in een tijdslijn


Onze virtuele assistent Jonathan legt uit. Zoek je naar een manier om de groei van de bedrijfswaarde te voorspellen? Of naar kansen om jouw marketing, netwerk, organisatie en verdienmodel(len) te optimaliseren? Doe nu de scan!
>> Kijk hier alle afleveringen van Trends In Business

>> Meer over het optimaliseren van jouw Digitaal Vermogen lezen? Download de digitale bundel van drie boeken ter waarde van 75.- Euro. Tijdelijk helemaal voor niets! Download ze hier

>> Masterclass of workshop digitale transformatie boeken? Kijk dan hier

>> Kijk ook naar Trends In Business met de aflevering over digitale transformatie


Bekijk alle afleveringen van Live On Stage

Ben je ondernemer of werkzaam in sport, media en entertainment?
Geen KO oplopen tijdens de coronacrisis? Kijk naar Live On Stage!

Bekijk ook

Verbinding hebben met fans en bezoekers is essentieel voor het businessmodel van festivals en evenementen. Hoe je moet veranderen? Aan de hand van 5 doelen, 9 stappen en 12 analyses is het mogelijk duurzame relaties aan te leggen en het businessmodel veilig te stellen.
Op 16 april 2020 sprak ik tijdens Connecting The Dots. Het online event van Momice. Samen met Rutger Bremer en Robert Daverschot keek ik naar het Digitaal Vermogen en het groeien buiten je netwerk (Grow beyond your network) voor (B2B-)evenementen-organisatoren. In de keynote-sessie kwamen de volgende punten kwamen aan bod. Hier een samenvatting en transcript van de sessie in zes onderdelen.

Check ook

Boeken van Denis Doeland
De boeken van Denis Doeland zijn ook digitaal als bundel te downloaden
verkrijgbaar via scribd en issuu
De boeken van Denis Doeland zijn digitaal te lezen bij Scribd en Issuu
bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via bol.com
De boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via Managementboek