Social Media: Slijterijmeisje over nieuwe marketing en sociaal zijn

Afgelopen maandag, bij de presentatie van het Handboek Communities, legde Petra de Boevere, beter bekend als Slijterijmeisje of Het Meisje van de Slijterij uit hoe haar weblog bijdraagt aan haar fysieke winkel, haar slijterij in Breskens. Ze wist op inspirerende wijze te vertellen hoe marketing verandert en waarom het belangrijk is om Γ©cht sociaal te zijn. Welke lessen kunnen we leren van het meisje van de slijterij?

β†’ View Original Article

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie