Achtergrond: 3 must-reads van This Is Our House

Geschatte leestijd - 3 minuten

This Is Our House is het platform voor actuele feest- en festival-informatie en verhalen en video’s over elektronische muziek. In dit artikel vind je drie actuele must-reads van This Is Our House. Ontdek of de event-sector naar een einde van de lockdown beweegt en welk festival de grootste digitale line-up heeft.

>> Luister hier naar de podcast Digitaal Vermogen

1 | This Is Our House bestaat 5 jaar

Vandaag 1 juli bestaat This Is Our House exact 5 jaar. Hoe vier je zo’n verjaardag als er geen festivals georganiseerd mogen worden? In gepaste stijl, met This Is Our… Club Quiz. Via een livestream worden deelnemers getest op hun kennis van elektronische dansmuziek en partycultuur. De online quiz wordt opgeluisterd met een optreden door een levende legende uit de vaderlandse house: dj Dimitri. Hieronder lees je meer.

2 | Tomorrowland heeft grootste digitale line-up

De line-up van Tomorrowland Around The World is de grootste ooit voor een digitaal festival. Het indrukwekkende programma voor het tweedaagse event werd bekend gemaakt met een even indrukwekkende teaser. Normaal komt de hele wereld via vliegtuigen, bussen en auto’s naar Boom in juli. Dit jaar gaat Tomorrowland via het internet de wereld in. Daarbij neemt het een leger aan headliners en maar liefst 8 virtuele stages mee. Check ook vooral de trailer!

3 | Op weg naar unlocking?

TIOH houdt je wekelijks op de hoogte van de mondiale corona-ontwikkelingen binnen de dancebranche via een viraal journaal. Zijn we op weg naar een ware unlocking in de muziek- en eventbranche? Het gaat in ieder geval de goede richting op. Terwijl in Zwitserland al weer club-events zónder distancing mogen, gaan we ook in ons land een nieuwe soepelere fase in. Goed nieuws voor de dance-industrie en de event-sector.

Kijk ook

Wimbledon, het EK Voetbal gaan niet door in 2020. DJ’s en sprekers staan achter een Zoom scherm. Competities liggen stil en de event industrie in Nederland dreigt 3.5 miljard EUR kwijt te raken en er staan 50.000 banen op het spel.
Luister nu naar Live On Stage met Folkert Tempelman, Denis Doeland en Igor Beuker.

en kijk verder …

Verbinding hebben met fans en bezoekers is essentieel voor het businessmodel van festivals en evenementen. Hoe je moet veranderen? Aan de hand van 5 doelen, 9 stappen en 12 analyses is het mogelijk duurzame relaties aan te leggen en het businessmodel veilig te stellen.
Op 16 april 2020 sprak ik tijdens Connecting The Dots. Het online event van Momice. Samen met Rutger Bremer en Robert Daverschot keek ik naar het Digitaal Vermogen en het groeien buiten je netwerk (Grow beyond your network) voor (B2B-)evenementen-organisatoren. In de keynote-sessie kwamen de volgende punten kwamen aan bod. Hier een samenvatting en transcript van de sessie in zes onderdelen.

Check ook

Boeken van Denis Doeland
De boeken van Denis Doeland zijn ook digitaal als bundel te downloaden
verkrijgbaar via scribd en issuu
De boeken van Denis Doeland zijn digitaal te lezen bij Scribd en Issuu
bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via bol.com
De boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via Managementboek
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie