Bepaal mee: wat wordt het nieuwe Sensation anthem!

Vaak genoeg krijg ik te horen ‘ik heb ook verstand van muziek’. Bij deze kun je je mening kwijt over het nieuwe Sensation anthem. Check hier beneden de muziek en stem!

Muziek is emotie en kan dan ook sterke herinneringen met zich meedragen. Zo zal de ene tune je terug voeren naar die sublieme closing op Ibiza, terwijl een ander je doet terug denken aan die onvergetelijke editie van Mystery Land. Absolute anthems, verschillend per individu.

Sensation is op zoek naar ‘zo’n plaat’ en roept jou op om mee stemmen en zo tot het Anthem van 2010 te komen. Een plaat die vandaag, maar zeker ook morgen, nog leeft. Een plaat waarbij iedereen los gaat. Op Sensation, maar ook zeker daarbuiten op andere dansvloeren.


sensation-celebrate-life-widget by idt

Klik hier om te stemmen.

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

8Reacties

Voeg toe
 1. 2
  pf

  Is some one on going around on twiter saying the track 4 is the winner Anthem Sensation 2010.
  Is just not on, not having a confirmation direct from Sensation.
  This is what happen they take so long to announce the winner and because that people start to guess, and if that is true why not get the info direct from Sensation?

 2. 3
  pf

  10 days ago the voting did stop, and we still don’t know what track is the new sensation anthem.
  Why take to long to count the votes?
  Is only counting, can’t be that dificult!!!!

 3. 4
  J.W.L.

  Waarom pakken ze de slechtste remix van Fuckin’ Society? De Umzet Ozcan is ‘Fucking’ vet! Trance (waar vooral de meesta klachten over zijn), lekkere beat en een mooie qlimax. Kortom super voor een anthem voor sensation. En als sensation dan toch al de house-weg verder wilt inslaan, zorg er dan voor dat de Swedish House Maffia in zijn geheel draait. In mijn ogen ook een nummer dat bij de anthems toegevoegd mag worden is: Swedish House Maffia – Unknown ID (Junior Mint Remix).

 4. 5
  pf

  My goodness very soon we will get to know the Fantastic Theme Sensation 2010.
  I can imagine we all like a bunch of energetic people with a huge sense of happiness jumping up high letting all bad vibes off our system open our soul to the fantastic opening of New Sensation Era with the vibration and positivity embracing the 40.000 people with a contagious energy of track 5 Celebrating the most amazing gift know to man LIFE IT SELF and if they let us soon we will be not only in 23 countries but across Earth and Beyond when the time comes we can show humanity how to really make this planet a better place to live, fantastic music and dignify friendship
  Alleluia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Plaats jouw reactie