Lijstje: Beauty and the Beat

Vanaf vandaag gaan 12 vrouwen met elkaar de strijd aan om de overwinning. Welke vrouwelijke DJ draait haar platen het beste en wie valt er buiten de boot? Hier alvast een lijstje hoe ze er voor staan op Social Media gebied …

Beauty and the Beat

Het platform van Rankingz meet de online reputatie van onder andere DJ’s. Het is Rankingz er niet zozeer aan gelegen om een absoluut cijfer te bepalen, maar de online reputatie te presenteren ten opzichte van ‘peers’. Daartoe wordt per ‘merk’ oftewel DJ een aantal ‘performance indicators‘ gemeten, zoals: de invloed uitgedrukt in o.a. de Klout score, de (ontwikkeling van de) fan-base, de (ontwikkeling van de) ‘buzz’ rondom een DJ danwel de ‘share of voice’ binnen de groep van peers.

Wat schrijven mensen over de DJ’s uit Beauty and the Beat en hoe doen ze ten het opzichte van elkaar? Hoe groot is het volume aan reacties? Op welke kanalen wordt er gekletst? Hoe is het sentiment in de reacties? Wie zijn de beinvloeders in de conversaties van de DJ’s? De bovenstaande zaken kun je allemaal terug vinden in de lijst en reputatiematrix op Rankingz. Volg de komende weken de verrichtingen van de deelnemers via Rankingz.

Andere leuke lijsten

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie