Lijstje: Beauty and the Beat

Vanaf vandaag gaan 12 vrouwen met elkaar de strijd aan om de overwinning. Welke vrouwelijke DJ draait haar platen het beste en wie valt er buiten de boot? Hier alvast een lijstje hoe ze er voor staan op Social Media gebied …

Beauty and the Beat

Het platform van Rankingz meet de online reputatie van onder andere DJ’s. Het is Rankingz er niet zozeer aan gelegen om een absoluut cijfer te bepalen, maar de online reputatie te presenteren ten opzichte van ‘peers’. Daartoe wordt per ‘merk’ oftewel DJ een aantal ‘performance indicators‘ gemeten, zoals: de invloed uitgedrukt in o.a. de Klout score, de (ontwikkeling van de) fan-base, de (ontwikkeling van de) ‘buzz’ rondom een DJ danwel de ‘share of voice’ binnen de groep van peers.

Wat schrijven mensen over de DJ’s uit Beauty and the Beat en hoe doen ze ten het opzichte van elkaar? Hoe groot is het volume aan reacties? Op welke kanalen wordt er gekletst? Hoe is het sentiment in de reacties? Wie zijn de beinvloeders in de conversaties van de DJ’s? De bovenstaande zaken kun je allemaal terug vinden in de lijst en reputatiematrix op Rankingz. Volg de komende weken de verrichtingen van de deelnemers via Rankingz.

Andere leuke lijsten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s