Gewoon leuk mixtapes maken | #mixtape

Mixtape

Na de komst van de compact disc, mp3 is het nu ook mogelijk om digitale mixtapes te maken. Tegenwoordig maak ik playlisten in Spotify. De playlisten bestaan uit onder andere muziek van artiesten als Thievery Corporation, Jens Buchert, Moby, Afterlife, Norah Jones, Kevin Yost, Sven Van Hees, Sweet Coffee, Black Eyed Peas, Enya, Massive AttackMiguel Migs, Bob Sinclar, David Guetta, Gotan Project, Rihanna, Michael Jackson, Groove Armada, Tosca, Nouvelle Vague, Shock Of Pleasure, Various Artists, U2, Bebel Gilberto, Bonobo, Akon, Clan Greco, Enigma, Pink, Serge Gainsbourg en vele anderen.

Sinds een paar weken heb ik mijn hobby weer opgepakt. Vind hieronder mijn moderne mixtapes op Spotify, nu vooral uit genre Lounge, Chill Out, Easy Listening, Soul, Jazz, Trip Hop en Ambient.

Zie ook: Mixtape

Enhanced by Zemanta

Plaats jouw reactie