Update: Hash-Talk met Giro 555 | #talkhash #giro55

Er is inmiddels via Twitter een mooie  ‘buzz’ op gang aan het komen rondom Giro 555 tijdens deze actieweek ‘de Hoorn van Afrika’. Een leuke en goede manier om de aktie te volgen is via Hash-Talk. Je kunt via Hash-Talk onder andere zien wie de top influencers zijn, wat de top tweets zijn en de gerelateerde hash-tags. De gehele buzz wordt weergegeven in een leuke ‘graph’. Hierin is te zien dat op twitter er een mooie progressieve ontwikkeling is van de buzz rondom Giro 555.

Opvallend is het wanneer je de conversatie over Giro 555 blijft volgen dat nog weinig bekende Nederlanders ‘twitteren’ over Giro 555. Ook de invloed die zij hebben blijkt nog beperkt. Wellicht is Hash-Talk  voor hen een aansporing om Giro 555 op het netvlies van hun volgers te krijgen.

Een eervolle vermelding gaat uit naar Mascha Damen, die voor elke retweet 1,- Euro heeft gestort. Via de ‘metrics’ van Hash-Talk is duidelijk geworden dat Mascha meer dan 1.100,- Euro bij elkaar heeft ‘getwitterd’. Een mooie prestatie! Meerdere van dit soort acties komen nu op gang. Retweeten levert geld op, dus gewoon doen!

Doneren aan Giro 555 kan overigens nog steeds via de site. Wil je de conversatie over Giro 555 via Hash Talk blijven volgen? Klik dan hier.

Hash Talk Giro 555
Hash Talk Giro 555

Lees ook

Enhanced by Zemanta
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

1 Reactie

Voeg toe

Plaats jouw reactie