Video: The 360 Project

“Het 360 Project” is een verkenning naar het kruispunt van fotografie en bewegende beelden. Het is een studie van de maximale dansbewegingen, die uitgelijnd in een cirkel gelijktijdig kunnen worden gevangen door 48 camera’s .

Twee filmpjes werden gemaakt. “Ballet 360” met ballerina’s van de National Ballet School in Canada en “Krump 360” met dansers van Northbuck Krump. De twee stijlen van dans vertegenwoordigen een polemiek van perspectieven, zowel in techniek als herkomst waarbij de een schoonheid is en de ander beestachtig is.

De beelden zijn een bevroren piek moment en belichamen de essentie van elke dansvorm in 360 graden.

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie