Lijstje: Nederlandse TV-programmas en Social Media | #rankingz

Al eerder hebben we het bij #D2W over TV-programmas gehad zoals De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman. Wat schrijven mensen op het internet over de TV-programmas ten opzichte van elkaar? Hoe groot is het volume aan reacties? Op welke kanalen wordt er gekletst? Hoe is het sentiment in de reacties? Wie zijn de beinvloeders van de programmas online?

De bovenstaande zaken kun je allemaal zien in een lijst op Rankingz. De komende weken wordt er bij Rankingz hard gewerkt om de lijst aan te vullen met meerdere TV-programmas. Suggesties zijn altijd welkom en kunnen hier worden ingevuld en zullen dan worden opgenomen in de lijst.

Komt er een dag dat kijkcijfers worden voorspelt aan de hand van Social Media inzichten? Bij #D2W denken we dat deze dag dichterbij is dan iedereen denkt …

Tv-programma's

Misschien ook leuk

Andere relevante posts

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie