Inzicht: Websites van Jan Smit, Monique Smit, Nick & Simon en 3J’s onder de loep | #inzicht

#D2W kijkt regelmatig naar de prestaties van websites van artiesten, platenlabels of voetbalclubs. Dit keer is de Volendamse elite aan de beurt. De websites van Jan Smit, Monique Smit, Nick & Simon en de 3J’s zijn onder de loep genomen

De website score is een cijfer, op een schaal van 100 punten, dat de prestatie op het gebied van internetmarketing vertegenwoordigt. Het algoritme is gebaseerd op 50 criteria, waaronder zoekmachine gegevens, structuur van de website, prestatie van de website en andere relevante zaken. Een score lager dan 40 betekent dat er op veel gebieden valt te verbeteren. Een score boven de 70 is een goed teken en het betekent dat de website van het museum waarschijnlijk goed is geoptimaliseerd.

In de afzonderlijke rapporten wordt per artiest dieper ingegaan op de vele aspecten die belangrijk zijn voor een website. Tevens worden er, indien nodig, aanbevelingen ter verbetering gedaan.

Uit het rapport blijkt de navolgende onderlinge score tussen de vier geanalyseerde Volendamse artiesten Jan Smit, Monique Smit, Nick & Simon en 3J’s.

Website score Jan Smit, Monique Smit, Nick en Simon, 3J's

Voor meer informatie contact: denis.doeland@ddmca.com of laat een opmerking achter onder deze post.

Wil je alle rapporten over Jan Smit, Monique Smit, Nick & Simon en de 3J’s downloaden? Klik dan hier.

Andere website rapporten:

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie