Op het netvlies: Skylines | #ophetnetvlies #skylines

Maandagavond rond 22.00 uur Nederlandse tijd hebben ze hun applicatie gepresenteerd op TechCrunch Disrupt in New York. Skylin.es een Nederlands fotoplatform, dat zowel webbased is als een mobile-app heeft. Skyline.es maakt het mogelijk om te zoeken naar foto’s van jouw interesse binnen de tijdslijnen van o.a. Yfrog, Twitpic en InstaGram.

Skylines

Het is fantastisch om te zien hoe snel dit platform werkt. Het reageert echt snel op de gevraagde zoekopdrachten. Fascinerend om te zien als je een onderwerp intoetst ‘hoe een tijdslijn met foto’s van derden ontstaat’. Bij #D2W zijn we er voorlopig naar aan het kijken en houden Skylin.es goed in de gaten.

Lees ook

Related articles

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

2Reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie