Uitgelicht: Joyn DayCare, je kind in je broekzak

Sommige apps zijn echt een verrijking en lossen meerdere vraagstukken tegelijk op. Joyn DayCare is er zo een. D2W heeft naar de app van Joyn DayCare gekeken. Kunnen zien hoeveel je kind heeft gedronken en gegeten, en hoe lang het heeft geslapen. Heeft het zijn knuffel bij zich in zijn bedje? Toch nog even die ene vraag stellen of die foto van een bijzonder moment doorgestuurd krijgen. Ouders willen beter geïnformeerd worden over wat hun kind doet en meemaakt op de kinderopvang.

Joyn DayCare geeft ouders die informatie gedurende de dag op een eenvoudige én leuke manier. Met de app kunnen ouders de ontwikkelingen en bijzondere momenten van hun eigen kind via een smartphone, computer of tablet volgen. De app geeft inzicht in de dagelijkse activiteiten en ontwikkelingen van je kind op de kinderopvang. Je kind letterlijk de hele dag in je broekzak …

JoynDayCare

Daarnaast kunnen ook bijzondere momenten en ontwikkelingen worden gedeeld en geeft de app een mogelijkheid tot chatten. Als ouder blijf je zo voortdurend betrokken bij je kind, ook al bevindt het zich op de kinderopvang. Hiermee tilt de app kinderopvang naar een hoger niveau. Het ondersteunt de organisatie met het optimaliseren en het vereenvoudigen van administratieve processen.

Om de app voor ouders en kinderopvang toegankelijk te maken, is gekozen voor een eenvoudige kostenstructuur. De kinderopvang hoeft nauwelijks te investeren. Zij dienen alleen te zorgen voor hardware en een goed werkende internetverbinding. De app is door ouders gratis te downloaden via de App Store of Android Market. Voor het gebruik van de app betalen zij een kleine maandelijkse bijdrage.

joyndaycare-tablet-timeline

Naast de oplossing voor medewerkers van de kinderopvang en ouders biedt Joyn DayCare ook ondersteuning aan het management van de kinderopvang. Zij kunnen hun administratie, planning, contracten en facturen kwijt in een veilige online omgeving. Het vereenvoudigen en optimaliseren van administratieve processen levert nauwkeurige rapportage op. Dit geeft een organisatie inzicht en structuur en draagt bij aan verbetering van de processen in de organisatie. Hetgeen we bij D2W altijd het leukste vinden, meten is weten …

Wat D2W bereft is JoynDayCare een vernuftige app met een vernuftig platform voor de kinderopvang. Een aanrader voor ouders die hun kinderen naar de kinderopvang brengen …

Lees ook

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie