Charts: Facebook Fanpages Top 20 | #charts

Zoals eerder gemeld vorige maand geeft #D2W elke maand een overzicht van de 20 beste Facebook Fanpages in de Wereld. Er is tevens een Media Top 20. Hierin wordt duidelijk hoe de diverse Media-bedrijven presteren. Daarnaast wordt er ook een landenoverzicht gepubliceerd en een Top 20 Nederlandse bedrijven of merken op Facebook. Alle data komt van Socialbakers.

In de Top 3 zijn er eigenlijk geen wijzigingen te zien ten opzicht van vorige maand. Interessant is om te zien de twee negatieve tendensen in het landenoverzicht. Het lijkt er op dat de groei van Facebook even tegen zit in deze landen. Opmerkelijk zijn de grote verschillen in Nederland tussen de nummer 1 KLM, de nummer 2 Schweppes en de nummer 3 Pathe, waarbij respectievelijk de nummer 2 en 3 nog geen 50% en 25% van het aantal fans hebben van de nummer 1.

Infograph Facebook Fanpage Chart Top 20 - 05-2011.001Infograph Facebook Fanpage Chart Top 20 - 05-2011.002

Gerelateerde artikelen
Enhanced by Zemanta
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

1 Reactie

Voeg toe

Plaats jouw reactie