Op het netvlies: Cardcloud | #cardcloud

De site en app, die voorheen bekend zijn geweest, onder de naam ‘My Name is E‘ hebben een update gekregen. De nieuwe naam van de site en app is CardCloud. De vernieuwde app is sinds een maand in de App Store te vinden.

Met CardCloud heb je een digitaal visitekaartje, dat je makkelijk met mensen kunt uitwisselen tijdens conferenties, beurzen of een meeting.

Met de app kun je business cards geven aan mensen die je tegenkomt, in slechts drie schermen. Anderen hebben meteen al jouw actuele gegevens, zonder eerst de gegevens van een papieren visitekaartje te hoeven overnemen. Daarnaast wordt de informatie van een contactpersoon meteen bijgewerkt als zij hun contactgegevens wijzigen. Ook kun je de digitale visitekaartjes uitwisselen via e-mail of Bluetooth. Via de site kun je tevens een vCard meteen downloaden. Ook kun je direct ‘connecten’ via de site.

Cardcloud Denis Doeland

Enhanced by Zemanta
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

1 Reactie

Voeg toe

Plaats jouw reactie