Vrijdagvideo: Mike Tompkins – P.Y.T | #vrijdagvideo

Enige tijd is er al eens aandacht aan Mike Tompkins besteed op #D2W. Sinds 3 weken heeft hij weer een nieuwe video. een remake van Michael Jackson’s P.Y.T (pretty young thing). Mike Tompkins is een specialist die remakes van songs maakt louter met zijn mond. Alle geluiden van de muziekinstrumenten komen uit zijn mond. Fantastisch creatief in ieder geval.

Fascinerend zijn de cijfers. Deze video is in 3 weken meer dan 434.000 keer bekeken. 17.472 mensen vinden de video leuk en 193 vinden de video niet leuk op het moment van schrijven van deze post. Gisteren is het kanaal van Mike Tompkins 218.700 keer bekeken. Inmiddels hebben alle video’s van Mike meer dan meer dan 43 miljoen views opgeleverd. Hieronder een top 10 van de best bekeken video’s.

Mike Tompkins Top 10 videos

Typisch gevalletje van ‘You Hate It or You Love It’. We hebben enorm veel bewondering voor mensen die creatief zijn en er iets van proberen te maken. De cijfers liegen niet! Er is veel aandacht besteed aan de video in ieder geval en de muziek die hij met zijn mond maakt is best grappig.

Check ook zijn site http://www.mike-tompkins.com/ of YouTubekanaal http://www.youtube.com/user/pbpproductions

Enhanced by Zemanta
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

1 Reactie

Voeg toe

Plaats jouw reactie