Analyse: Roda JC degradeert ook in de Facebook Performance Index

Het voetbalseizoen 2013/2014 is over. De eindstand van de Eredivisie is bekend. Wat is de eindstand op het gebied van social media? #D2W keek naar de laatste maand en de prestaties van de 18 Eredivisieclubs. Opvallende uitkomst Roda JC is wanneer je kijkt naar de prestatie op Facebook er ook niet meer bovenop gekomen. Rechtstreekse degradatie was ook hier niet meer af te wenden. Al het hele seizoen kwakkelt het social media management van Roda JC. In de Facebook Brandpage Performance Index zijn ze er dan ook niet bovenop gekomen zo blijkt uit onderstaande lijst.

Facebook Brandpage Performance Index - Eredivisie 2013-2014

 

Bekijk dagelijks de stand op social media van de Eredivisieclubs

Lees meer over 

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie