Leesvoer: Week 29 op D2W | #D2W #leesvoer

Een samenvatting is lekker wanneer je lui bent geweest of misschien wel de kantjes er hebt af gelopen. Gewoon druk met andere dingen kan natuurlijk ook. In ieder geval heeft #D2W er weer een gemaakt van deze afgelopen week. Lekker voor op de bank of in de tuin. Keukentafel is ook ook goed.

Vrijdagvideo: Jim Gilliam – The Internet is My Religion | #vrijdagvideo

Jim GilliamEen maand geleden stond Jim Gilliam voor een menigte bij Personal Democracy Forum 2011 en deelde hij een persoonlijk verhaal over hoe het internet hem hielp. “Tijdens mijn jeugd, had ik twee liefdes: Jezus, en het internet”, zei Gilliam. Het begin van een verhaal dat hem van Liberty University naar een ziekenhuiskamer voer, waar het […]

Lees meer …

Opvallend: Is de Postcodeloterij ‘social’ wakker? | #analytics

Nationale Postcode LoterijEnige tijd geleden is er op #D2W ‘In vergelijking: Staatsloterij vs Postcodeloterij | #socialanalytics‘ gepost. Een post waarbij er een week is gekeken naar de twee loterijen hoe zij zich bewegen in de wereld van Social Media. Inmiddels maakt #D2W ook gebruik van Social Brand Builder en Hash-Talk, waarover deze week meer bij #D2W, om een […]

Lees meer …

Onder de loep: Een roerig weekje Feijenoord | #feijenoord #analytics

Rotterdam Feyenoord StadionHet zijn zeer drukke dagen in Rotterdam. Het is rumoerig rond de Kuijp. Naast het rumoer rond de Kuijp en in en rond Rotterdam, spelen de Social Media kanalen ook een grote rol in dit rumoer. Er is volop getwitterd en gecomment. Sinds het vertrek van trainer Mario Been is het gespeculeer en gegis naar het […]

Lees meer …

Misschien ook leuk om te lezen

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie